dexter84 17 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Gde u srbiji ima da se kupi PUIG RACING VIZIR za ZX9R 2000 god. Mislim na prodavnicu. Moze i neki drugi proizvodjac vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Puig nisam siguran da neko radi u Srbiji ali moze na primer Sekula da ti ga dones Puig ili MRA iz Luisa. MRA takodje prodaje i 3T Racing iz Belosave, a u Moto Landu imas da porucis Kappa vizire koji su jeftiniji od Puiga i MRA, a nisu nista manje kvalitetni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ima drugar fabricki, ako ti treba javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ma razbio sam jednom drugu sluvajno takav vizir. Treba da mu uzmem nov takav i treba mi hitno. Do kraja nedelje najkasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...