mixa 1034 Napisano Januar 21, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Eto uskurcih se i ja,postade mi malo ovo 1Gb, pa bi da uzmem nesto vise. Zgodno mi je kad sam blizu kuci, ali kad krenem negdje na pentranje ili voznju preko vikenda ili duze, tu je problem. Vidim nije neka razlika izmedju 2 i 4Gb, ajd` reko da prelomim odma` na 4, nego samo da pitam, koliku ulogu igra brzina, ima li smisla da se ja papan oko toga maltretiram, da uzimam ove Extreme III,... ili mi je sve nogicama u dupe i ova Ultra? Ne mislim da mjenjam firmu, posto ova SanDisk do sada nije izdavala nikada. I pride pitanje, drugari sa Canoncicima, koje je WB podesavanje najbolje za ove snijezne bijeline? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja za canona koristim transcend 2gb....imam dve i mene služe extra već više od godinu dana,što se tiče brzine ne znam kakve to veze ima.......a wb svakako + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5767 Napisano Januar 21, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Brzina memorijske kartice - flash memorije u njoj naravno da ima velikog uticaja na brzinu snimanja i brzinu reprodukovanja snimljenih fotografija. Zato su cene takvih brzih kartica duplo veće od onih običnih E sed, za neko amatersko korišćenje i "sporohodna" kartica će biti super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 21, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom Canonu koristim 4GB SDHC Transcend,nemam nikakvih zamerki...a nije ni skupa..oko 12e kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 21, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan da si tu negde, rekao bih ti da dodjes na kafu pa da ti dam jednu od preko nekoliko GB na poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Januar 21, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Eto, od ove Subotice nista. Ni karticu dzaba ne mo`s da dobijes. Hvala drugare u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Cene tih kartica bas brzo padaju. . .evo ja danas kupio 16 Gb sdhc za 40 i neki euro sa 10 godina garancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm.. kada smo već kod kartica, zna li neko do koje veličine mogu da stavim karticu (a da je prepozna ) u ovaj prastari FinePix 5600?? U pitanju je XD kartica. I koliko uopšte koštaju? Imam jedno od skromnih 512k i stvaaaaarno je mala za neke duže ture... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm.. kada smo već kod kartica, zna li neko do koje veličine mogu da stavim karticu (a da je prepozna ) u ovaj prastari FinePix 5600?? U pitanju je XD kartica. I koliko uopšte koštaju? Imam jedno od skromnih 512k i stvaaaaarno je mala za neke duže ture... Ja imam 2GB u njemu i radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, super! To je već sasvim dovoljno za 5Mpix slike. Hvala na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...