tibor 466 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan sve u naslovu kaze, kad sam kupio motor dobio sam ga sa budzenim zmigavcima a original sam dobio od, sad vec bivseg, vlasnika. u odlicnom su stanju stop svetlo je isti gazda narucio iz louis-a i imao u planu da ga stavi ali sam ja kupio motor pa mi ga je poklonio, potpuno je nov cena za oba je po 15e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HONDA XL 500 0 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju ja bi to kupio bas mi odgovara ali ne znam kako da to organizujem,ja sam iz CG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 466 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan prodato na zalost ne clanu HONDA XL 500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...