Cigo 0 Napisano Februar 20, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Namjeravam da kupim ovaj motor VRSCA-1130-V-ROD motor je 2003-god.ima 800-Km predjenih potpuno nov danas sam ga probo dobro ide ali siri noge pri malo vecoj brzini inace je to specijalna serija povodom 100-god.HARLEY-DAVIDSONA imao sam i dosta dugo vozijo 2 klasicna spostera 883 i 1200 tu klasiku nebi vise kupovao nesvidja mi se trenutno vozim BMW-120-C sa ovim motorom sam prezadovoljan ali bi jos i ivaj kupijo ako neko o tom motoru zna neka napise unaprijed zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ja dobio krug i nije me fascinirao, suvise mi je nesto gey, tanak rezervoar, ja sam doduse poveci pa mi je kao malo i tijesan, a motor prejak za onaj polozaj sjedanja. ostalo je sve super, uzimaj ako ti se svidja, jos ako si tanji tip ima da ti stoji ko da su ga za tebe pravili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sta je to daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 20, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Hell's Angelsi su ga zapalili! (iz protesta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 21, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo link na bikez.com http://bikez.com/pictures/large.php?image=../pictures/harley-davidson/2003/20188_0_1_4_vrsca%20v-rod_Image%20by%20Harley-Davidson.%20Published%20with%20permission..jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...