Jimmy LaLa 228 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ne otvaram novu temu,htio bi cuti od vas malo iskusnijih nesto vise o ovom aparatu, znam da nije posljednji krik tehnike ali me zanima kakav je bio u "svoje vrijeme" i koliko je sposoban da napravi neku bolju fotografiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1317 Napisano Januar 20, 2010 Marko, 226 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam malo sa njom... Sem "fancy" dizajna, time stamping-a, i nekih sitnih zezalica, donosi af za razliku od prethodne xg serije. Fotke su sasvim ok, ne znam sta jos imas od objektiva za nju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan to sto vidis na slikama je sve sto imam uz nju aparat sam uzeo od rodjaka a i on je to negdje zbavio Bog zna kako, ali posto me to malo vise zanima nego njega uzeo sam ga sebi... kupio sam bateriu i film i opalio nekoliko slicica ali jos ne znam kako ce izgledati to sve sta vise slabo sta znam i o samom aparatu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Telo kao telo za pocetak je dobro, u auto modu imas prakticno sve a mozes malo i da experimenises. Ovaj objektiv je prilicno spor tako da u uslovima loseg svetla ne ocekuj previse tj koristi ga samo napolju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam blic originalni za njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...