Bender 75 3 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam imao dogovor sa covekom koji mi je prodao motor, da motor mogu da mu vratim ako bilo sta nije ispravno (posto ja se ne razumem u motore), te da je uslov bio da ga teram kod majstora, da ga on pregleda, pa tek onda sav kesh. Bi kod majstora Kocke, tek danas, cova kazhe da odavno nije video bolje ocuvan motor. Isplatih decku celu sumu, i DEFINITIVNO pazarih motor! Gume - nisu sjajne, mislim nije ni katastrofa, ali nisu ni nove. Sta da radim? Mislim jel ok da ih vozim na starim gumama? Cu za neke polovne varijante? Kolko su nove? Lanac - lancanici - perfektno! Agregat - ko nov. Kocnice - ko nove. Preshao 35.000. Viljuska, amortizeri - nikad bolji. Ram, metal, plastika - niti jedna ogrebotina! Elektrika - svetla, zmigavci, tabla - itd... Perfektno. Vuce ko lud. I Rade Kocka kaze da je prosto uzivanje cuti motor koji tako zvuci. Znaci iako sam pocetnik, ne uvalishe mi neko njesra. Evo slike: Ed da - Kocka mi je skrenuo paznju - akumulator mu je dotrajao. Gde da kupim akumulator za njega, i gde se to stavlja na FZR-u? Jel to mogu sam, ili moram kod majstora da mi stavi nov akumulator? Ako moze neka slika, link, bilo bi dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece jesi li ga vozio?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan chestitam :!: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2807 Napisano Februar 20, 2007 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti je sa srecom i dugo da te sluzi prelep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 20, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Gume - nisu sjajne' date=' mislim nije ni katastrofa, ali nisu ni nove. Sta da radim? Mislim jel ok da ih vozim na starim gumama? [/quote'] Pogledaj datum proizvodnje, ako su starije od 5-6 godina, nemoj da preteruješ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 20, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, da se sa srecom navozis... stvarno dobro ocuvan.. Koliko je placen ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 20, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Dimitrija Tucovica 200 metara nize od gradske bolnice akumulatore. Ogromna je reklama, videces i sam, mislim da se zove "topla". Imaju sve tipove aku i povoljni su sa cenom. Srecno i oprezno u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 21, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da si ubo dobar komad :kul: Jako mi se svidja motor :kul: Neka ti je sa srecom i u zdravlju da ga vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Februar 21, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaga 2 Napisano Februar 21, 2007 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bender 75 3 Napisano Februar 21, 2007 Svrati ponekad, 117 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hvala, hvala puno! :kul: Nego nesto mozgam, sad bi trebao da pazarim neku kacigu za ovaj motor, pa razmisljam, koja to ide uz ovaj motor? Mislim pitanje je pocetnicko, al ja jesam pocetnik. I gde to da kupim? Kakve kacige uopste idu na ovaj tip motora? Ne bih da uzmem nesto, a ispostavi se da je to kaciga recimo za cross. I na sta da obratim paznju pri kupovini kacige? Kako da znam da mi nije velika itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 21, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Integralna svakako, kvalitet i marka zavisni su od budjeta, probavaj jih sa potkapom, ne sme da te steže, biraj boju da ide uz motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 21, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E hvala' date=' hvala puno! :kul: Nego nesto mozgam, sad bi trebao da pazarim neku kacigu za ovaj motor, pa razmisljam, koja to ide uz ovaj motor? Mislim pitanje je pocetnicko, al ja jesam pocetnik. I gde to da kupim? Kakve kacige uopste idu na ovaj tip motora? Ne bih da uzmem nesto, a ispostavi se da je to kaciga recimo za cross. I na sta da obratim paznju pri kupovini kacige? Kako da znam da mi nije velika itd..[/quote'] Bitno je da je integralna i da pogodis broj, a za ostalo ces lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 22, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan cestitke... samo polako :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...