ivan1979 22 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan jedna :'( Honda Shadow 650 :'( ,,, preradjena u Kinroad 250 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan i tako posle sat ipo provedenih u Guevari, jedva nadjoh jednu koja me nigde nebode , nezulja i naj bitnije ne odvaljuje usi : Posle toliko vremena provedenog sa raznim kacigama na glavi ni jenda mi nije pasovala kako treba , i na kraju probam CS R1 Character i gle cuda , ko guza na nosu, i nesteze mi usi :o , Posto mi tako dobro legla a i da nebi zanocio u Guevari, odmah resih da je pazarim. Brzo prebismo razliku u ceni rukavicama Difi Catalunya, pojasom za bubrege i podkapom. Jeste da ne moze da se poredi sa FG 15 al se nisam pokajao.Sad sam je drzao je na glavi 45 min ;D i taman kako treba, steze svuda a nebode nigde :o :o :o a ni glava mi ne pulsira , ni usi ne bole :o :o I da se zahvalim momcima iz Guevare na strpljenju i savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12751 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje otisao sa drugarom (Hoochie man) u Guevaru koji za razliku od mene zna mnogo vise. Hteo sam da umem ZF9 ali je nije bilo pa sam probao svasta nesto. Veruj mi da mi nista nije pasovalo (imam malu glavu a nosonja sam) dok nisam stavio HJC CS R1 na glavu. Veruj mi da mi je kaciga pasovala kao da su je licno za mene pravili i izlili i sklopili na mojoj glavi. Nigde ne bode, ne zulja, drzi fantasticno ali kada sam trebao da je skinem. PRC, vuci - tegli, pa onda tegli Hoochie pa Shonsy i ne mogu da je skinem sa glave. Baba za repu, deda za repu... Jos slucajno zakacim malo nos a imam ultra slabe kapirale i pustim par kapljica krvi u glanc novu kacigu. Inace prva kaciga koju sam stavio na glavu i odma probio nevinost hahaha. Sada je malo drugacije, naucio sam da je stavljam i lagano mi je i prosto obozavam da je nosim. Kada ne vozim par dana ja je stavim na glavu onako bezveze Dobar si izbor napravio na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Januar 29, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Spremam se da kupim integralnu kacigu i tražim neku sa ugrađenim unutrašnjim sunčanim vizirom. Neko je napisao da FG 15 ima takav vizir? U podacima iz kataloga ne postoji taj podatak. Dakle ima li ili nema FG 15 ovaj vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan nema integrisan suncani vizir,,, bar ne Elbowz 2 ,, druge nisam probao al mislim da ni jednda nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 30, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo svaka čast momcima iz radnje što su izašli u susret kupcu. To je danas retko. Drugo mi nikako nije jasno kako to kupujete kacige?? odete u radnju pa birate 10 modela jer nema veličine??!! Bogam ja sam moje kacige uvek pažljivo birao gledao, čitao o njima i isprobavao na motoru a to 20 modela za 10 minuta.... nije ni čudo da se greši.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedna od FG-15 koliko ja znam nema integrisan vizir, FS-10 ima, ali je ona i malo skuplja, mada odlicna koliko sam ja video... Mozda nju da pogledas ako ti treba kaciga sa integrisanim vizirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ako pricamo o HJC modelima, samo FS-10 i IS-16 imaju integrisani suncani vizir. Mada za 2010 izlazi novi model FS-11 koji isto ima integrisani suncani vizir. FS-10 IS-16 Osnovna razlika izmedju FS-10 i IS-16 je u spoljasnoj skoljci. FS-10 je kompozitna kaciga (ima i Carbon verzija) dok je IS-16 polikarbonat. FS-11 Kod FS-11 modela, napravljena je potpuno nova spoljasnja skoljka i to je prva HJC kaciga koja ima AIR PUMP SYSTEM. AIR PUMP SYSTEM je interesantan po tome sto u obraznicama postoje vazdusne komore koje se mogu napumpati, tako da kaciga idealno lezi na glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...