Savage 2 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone "Out Door", nemačke proizvodnje, dobro očuvane, nisu pocepane ni izlizane, imaju zimski uložak. Veličina XL. Cena 45 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan pardon kontakt tel 063/801-7997 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Shto prodajesh chizme? Ja imam iste takve i mogu samo da kazem da su lake k'o perce a tople ko alfa 90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan .............................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih mera u cm, radi lakseg odredjivanja velicine pantalone : struk 48 (ima dobru cicak traku), unutrasnja strana nogavice 79, cela nogavica 108 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan ............... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogan 63 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cim mi stigne muz ( rogan ) kuci izmericu ga pa cemo videti sta odgovara od ovoga ... inace gde te moze naci ako odgovara nesto od ponudjenog?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan ..................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan .................................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan ....................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Sve to za jaknu koja je na rasprodaji bila 30€. :o http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208654 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su sasvim solidne. Highway i nije neka kvalitetna marka ali je definitivno BEST BUY. Imam iste takve cizme evo vec 2 godinu i sasvim sam zadovoljan.Samo redovno mazati kremom za cipele i nema brige oko pucanja koze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Retko mi se svidjaju cizme ali ove su mi bas lepe a verujem i dobre....gde se mogu kupiti iste ali veci broj i po kojoj ceni ako nije problem????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne varam u pitanju su http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=190&wgr=825&list_total=12&anzeige=0&artnr_gr=202055 i meni se čine extra čizme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa da i meni se extra cine mada bi morao pomeriti polugu menjaca da bi vozio u njima....ko to donosi???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan ............................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Sve to za jaknu koja je na rasprodaji bila 30€. :o http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208654 Ponekad pomislim da nemas druga posla Jakna nije iz Louisa, stara je VEOMA ali je i takva shurnes puta bolja od luisica Nova je pre 6 godina kostala skoro 400 eur, ja sam je pretprosle godine platio 80 i sada je prodajem za 40 Jakna ima tvrde protektore na ramenima i laktovima i to su stvarno protektori a ne neke ojacane plastike On prica za onu jaknu koju prodaje 954 ako sam dobro razumeo, ona je do juce bila 30 eura u luisu ali je danas vise nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan On prica za onu jaknu koju prodaje 954 ako sam dobro razumeo, ona je do juce bila 30 eura u luisu ali je danas vise nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan ................................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan ..................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze slika od pantalona, ili neki link, da vidim kakve su..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ponovo Pantalone Out Door veličine XL za 45 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 21, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan auu, al je loša slika ček da probam da posvetlim malo ili ću morati ponovo da uslikam :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo još slika pri dnevnoj svetlosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...