Makica 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Diesel koznu jaknu,obucena 3 puta,kao nova! Crne boje,kratka,ruska kragna... Cena: 50 evra Kontakt: 064/240-5901 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Januar 18, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel to muska ili zenska jakna i koji je broj ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Univerzalna! Ja sam je nosila ali sam vidjala i muskarce! Velicina M-L,mada to nista ne znaci dok se ne proba jer nije klasicna jakna. Kao sto ja imam stvari od M do XL! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Dobra jakna!Eh da sam Duško, ili - da vozim Dukati Makice kakva je to zimska rasprodaja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo,to ti je rasprodaja da bi se doslo da neke bolje jakne a da se ne daju zive pare iz dzepa koji je prazan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...