easy naked 1106 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan http://www2.buese.com/websitev3/html/endkunde/ deluje kvalitetno, lepo dizajnirano i pristupacno, da li neko ima neka iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 18, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www2.buese.com/websitev3/html/endkunde/ deluje kvalitetno, lepo dizajnirano i pristupacno, da li neko ima neka iskustva? Imam ja jaknu, kvalitetno uradjena, dosla je sa protektorima, ali sam ih izbacio jer mi nisu neko povjerenje ulijevali. Stavio CE certifikovane protektore na njihovo mjesto. Vozio sam na + 10 i na + 40 u njoj, topla jakna, pogotovo kad se stavi unutrasnji sloj. Brojevi su malo manji, pa uzmi broj vecu, ako planiras nositi topliju odjecu ispod. Pokisnuo sam par puta u njoj, nije pustila unutra. Ventilacija je upotrebljiva, ali nije nesto specijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 18, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je sigurno je da nema fusheraja kod Buse opreme.Vec trecu sezonu vozim njihovu enduro jaknu Locarno ...bez greske .Kanim se da nabavim jos neki komad njihove opreme jer se zaista se dobija optimalno za ulozeni novac . Kupuj slobodno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2602 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hvala na odgovorima ja sam bacio oko na ovu ali me malo brinu protektori, mislim da nisu tvrdi, a i nikako ne mogu da provalim koliko slojeva ima jakna. izgleda da sve imaju neke nestandardne postave. nigde nisam nasao Locarno. koji model ti imas skullz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Buse Locarno se vise ne priozvodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Ancona jaknu: http://www.louis.de/_30b76b1a6fb1c4acb7c0da0e27878bb895/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=205311 i odlicna je za zimu i prolece i jesen. Za leto je pretopla, a i crna je, pa leti nosim kracu, tanju i crvenu jaknu. Imam i Büse kozne, zimske rukavice, ali njih ne mogu nesto da nadjem u katalogu. Odlicne, ne propustaju ni vetar ni kisu, ali kad je bas hladno, onda mi bude prilicno hladno po prstima. All in all, veoma sam zadovoljna i jaknom i rukavicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Octobar 27, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem da sam imao pad u Buse jakni sa mekanim protektorima i imam samo rijeci hvale. Pao sam pri 90 km/h direktno ledjima na asfalt, klizao nekih 12 metara na desnoj ruci i sve je proslo odlicno. Jakna ima samo jednu rupicu promjera 8-10mm na vanjskom sloju, na donjem rubu protektora lakta, ostatak jakne je samo malo prljav. Meni nista, jakni gotovo pa nista. Mekani protektori (CE certifikovani) su odradili odlican posao, iako nisam to ocekivao od njih. Cak se nisam ni ugruvao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Pošto radim i ja louis, doneo sam vec. Inače jakna na slici ne izgleda nešto preterano, ali uživo je baš moćna. Ako te još interesuje daću ti broj tel. da kontaktiraš dečka koji ga je kupio. Pa ćeš imati odgovore iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...