TANE 3 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Narode molim vas za pomoc potrebna mi je kaciga XXXL za drugara ako postoji takva, probo je par XXL ali neodgovara..... Ako iko ima neku informaciju nek objavi!!!!!! Hvala..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvadman 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ju al ti je glavat drugar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TANE 3 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan A ti si kao neki saljivdzija..... Krupan covek sta se tu moze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan izmeri mu obim glave pa pusti kolko je jer mozda mogu pomoci znam gde ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trazio za sebe i nisam nasao tako da sam se nekako uvukao u XXL. Jedina koju sam video kod nas XXXL je u Pegazu jedan polovna ali lepo ocuvana bela Arai. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 19, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP, al' ajd' i ovde Shoei XR-800 Bela XXL - 64cm, ali nije nova pa može da primi i više sigurno Ako si zainteresovan možeš da pozoveš čoveka na 064/482-46-42 Mislim da mu je 50 evra zadnja cena. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...