Jump to content

Moto Zajednica

solex

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

prodajem solexa,bicikla sa pomocnim motorom,pali radi ide,trosi manje od 1l na 100km,fali mi zadnji blatobran ali ok moze i od bicikle,i jedan poklopac preko propelera ali i to cu naci ovih dana ,potrebno mu je jedno dobro pranje,ja ga nisam oprao,kako sam ga izvukao sa placa ispod kosa takav je..cena,,,120eurica mogu i brzom postom da ga posaljem nije problem ,nije mnogo presao na njemu su namontirane fabricke gume,to jest njegove prve gume....  :)

ypdli_dsc01515x.th.jpg

Eiqnf_dsc01516t.th.jpg

RJr7X_dsc01517j.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1855 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

da,za po gradu extra

Za, po  kom gradu, brate mili? Da te neko vidi na ovome, da te odere od zajebancije!  :D :D :D

Bolje bre zezni nekoga i pokloni mu ovo!!  ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Imo sam ovakvog pre nekih 25 - 30 godina.  Ne ide nesto brzo, najbolje ubrzava kad mu pomognes pedalama, al u rezervoar mu staje 1,4 litre benzina, i to mi je bilo dovoljno da cele nedelje idem sa njim u skolu i vozam se po gradu - i opet ne potrosi sve iz rezervoara. Najveca mana mu je sto nema nikakvu slavinu za gorivo, pa sam tim ni rezervu, pa kad stane - onda je stao !  ;D ;D ;D

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Imo sam ovakvog pre nekih 25 - 30 godina.  Ne ide nesto brzo, najbolje ubrzava kad mu pomognes pedalama, al u rezervoar mu staje 1,4 litre benzina, i to mi je bilo dovoljno da cele nedelje idem sa njim u skolu i vozam se po gradu - i opet ne potrosi sve iz rezervoara. Najveca mana mu je sto nema nikakvu slavinu za gorivo, pa sam tim ni rezervu, pa kad stane - onda je stao !  ;D ;D ;D

A ti onda izvadis iz steka benzin za upaljece i vratis se kuci a imas i sutra za skolu

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

A ti onda izvadis iz steka benzin za upaljece i vratis se kuci a imas i sutra za skolu

Plus te zajebava cijelo odeljenje ;D ;D ;D

A ima i sa solarnom plocom samo RR model!

• Svrati ponekad, 364 postova
  • Motocikl: CB125 K3

Pre vise od deset godina, ja sam svog Solex-a dao u zamenu za 150 piva u kafani, tako da mogu reci da je Bokiliceva cena zaista popularna.

Sretno sa prodajom! :)

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

upali,ocistih ofrlje platine,malo benzina u carb i u svecicu,rezervoar i karb bi obavezno trebalo ocistiti, i mokina upali  :)

<embed src="http://img145.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mmov00010" width="640" height="380" allowFullScreen="true" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"/>

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja