bokilic 6100 Napisano Januar 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prodajem solexa,bicikla sa pomocnim motorom,pali radi ide,trosi manje od 1l na 100km,fali mi zadnji blatobran ali ok moze i od bicikle,i jedan poklopac preko propelera ali i to cu naci ovih dana ,potrebno mu je jedno dobro pranje,ja ga nisam oprao,kako sam ga izvukao sa placa ispod kosa takav je..cena,,,120eurica mogu i brzom postom da ga posaljem nije problem ,nije mnogo presao na njemu su namontirane fabricke gume,to jest njegove prve gume.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1282 Napisano Januar 17, 2010 MZ Rider, 4136 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odlicna svar do prodavnice i nazad mislim da je bolje od nekog kineskog skutera.... ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da,za po gradu extram 063697094 i 0637729696 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2437 Napisano Januar 17, 2010 Zainteresovan, 437 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu sta ti sve imas, odakle iskopa ovaj velosiped Sta li je sledece? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moze i zamena za nokiju n 95 ili tako nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5669 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 2979 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan jel radi taj motor, ili mu je pogon samo na pedale? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sokocalo nisam video jos od 73 god ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1893 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan da,za po gradu extra Za, po kom gradu, brate mili? Da te neko vidi na ovome, da te odere od zajebancije! :D Bolje bre zezni nekoga i pokloni mu ovo!! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan prelep je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 19, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imo sam ovakvog pre nekih 25 - 30 godina. Ne ide nesto brzo, najbolje ubrzava kad mu pomognes pedalama, al u rezervoar mu staje 1,4 litre benzina, i to mi je bilo dovoljno da cele nedelje idem sa njim u skolu i vozam se po gradu - i opet ne potrosi sve iz rezervoara. Najveca mana mu je sto nema nikakvu slavinu za gorivo, pa sam tim ni rezervu, pa kad stane - onda je stao ! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Imo sam ovakvog pre nekih 25 - 30 godina. Ne ide nesto brzo, najbolje ubrzava kad mu pomognes pedalama, al u rezervoar mu staje 1,4 litre benzina, i to mi je bilo dovoljno da cele nedelje idem sa njim u skolu i vozam se po gradu - i opet ne potrosi sve iz rezervoara. Najveca mana mu je sto nema nikakvu slavinu za gorivo, pa sam tim ni rezervu, pa kad stane - onda je stao ! ;D ;D ;D A ti onda izvadis iz steka benzin za upaljece i vratis se kuci a imas i sutra za skolu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imo sam ovakvog pre nekih 25 - 30 godina. Ne ide nesto brzo, najbolje ubrzava kad mu pomognes pedalama, al u rezervoar mu staje 1,4 litre benzina, i to mi je bilo dovoljno da cele nedelje idem sa njim u skolu i vozam se po gradu - i opet ne potrosi sve iz rezervoara. Najveca mana mu je sto nema nikakvu slavinu za gorivo, pa sam tim ni rezervu, pa kad stane - onda je stao ! ;D ;D ;D A ti onda izvadis iz steka benzin za upaljece i vratis se kuci a imas i sutra za skolu Plus te zajebava cijelo odeljenje ;D ;D ;D A ima i sa solarnom plocom samo RR model! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre vise od deset godina, ja sam svog Solex-a dao u zamenu za 150 piva u kafani, tako da mogu reci da je Bokiliceva cena zaista popularna. Sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cena je vise nego solidna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 19, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan upali,ocistih ofrlje platine,malo benzina u carb i u svecicu,rezervoar i karb bi obavezno trebalo ocistiti, i mokina upali <embed src="http://img145.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mmov00010" width="640" height="380" allowFullScreen="true" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"/> Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 469 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Da smo bliže ja bi ga uzeo , ovako ... , sem ako ga nemoš poslat autobusom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5669 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 2979 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da Bokilic nesto ne moze? Salis se ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2437 Napisano Januar 19, 2010 Zainteresovan, 437 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Prednost Solexa, je što ne može niko da vam ga ukrade (i da hoće) http://www.youtube.com/watch?v=k79NG6VTAK4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 21, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan otislo,moz lockot... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...