biker bitch 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan eto i mi iz makedonije da se pretstavimo ovo je inace zenski moto klub postoimo vec godinu dana i super nam ide cast mi je da sam clan tog kluba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ovaj klub se mora posetiti, ako nista drugo ono zbog snezane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan ovaj klub se mora posetiti, ako nista drugo ono zbog snezane dosta bre koja je ta snezana ja je ne poznajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 17, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan mmmm, zanimljiv bekstejđ, :o :o :o ..će proverimo u Mariovo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan mmmm, zanimljiv bekstejđ, :o :o :o ..će proverimo u Mariovo :D steta ja ne idem mariovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 17, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan mmmm, zanimljiv bekstejđ, :o :o :o ..će proverimo u Mariovo :D steta ja ne idem mariovo Da, bila bi šteta, ali do tada predomislićeš se još par puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od MK COPER-SRBIJA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan mmmm, zanimljiv bekstejđ, :o :o :o ..će proverimo u Mariovo :D steta ja ne idem mariovo Da, bila bi šteta, ali do tada predomislićeš se još par puta. ma tesko bre ostala sam bez moj ljubeni bike:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od MK COPER-SRBIJA. poznat mi taj vas moto klub:D imam i vase prisivke;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vas prisivak nemam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozz za makedonce a poseban poljubac za makedonke ::)ziveli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan Ja vas prisivak nemam! pa kad ne trazis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vas prisivak nemam! pa kad ne trazis Kako to da izvedemo kada ne ides u Mariovo,jedino da u povratku svratimo do vas. Gde vam se nalazi klub,u kojem gradu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 19, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se mnogo motaš oko lepotice....? : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se mnogo motaš oko lepotice....? : Tomo,ja to zbog prisivka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Januar 19, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se mnogo motaš oko lepotice....? : Tomo,ja to zbog prisivka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se mnogo motaš oko lepotice....? : Tomo,ja to zbog prisivka! Samo sam cekao kada ces se ti oglasiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se mnogo motaš oko lepotice....? : Tomo,ja to zbog prisivka! Samo sam cekao kada ces se ti oglasiti! pa sram te bilo neznas u koi grad je moj moto klub pa skopje bre zna se aj ja cu da vas cekam a vi se lepo provedite u mariovo:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za lepe makedonke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za makedonke... hvala peca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 19, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan pa sram te bilo neznas u koi grad je moj moto klub pa skopje bre zna se ..... Da, ih, Pero, nemaš pojma...!! aj ja cu da vas cekam a vi se lepo provedite u mariovo:( A za ovo, lako rešljivo, ima mesta pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Januar 19, 2010 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Svi vo Makedonija!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan pa sram te bilo neznas u koi grad je moj moto klub pa skopje bre zna se ..... Da, ih, Pero, nemaš pojma...!! aj ja cu da vas cekam a vi se lepo provedite u mariovo:( A za ovo, lako rešljivo, ima mesta pozadi... ima mjesta kazes a ko ce da me vozi velika sam ko dva lista od dnevni pecat:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker bitch 0 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: skopje Prijavi odgovor kao problematičan Svi vo Makedonija!!! ;D jeeeeeeeeee ajde dolazite ako treba odtavi cu vam i broj za kontakt:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Januar 20, 2010 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=aO_8RG28WRo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...