Simon69 671 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko agregat za FZR 1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koje god.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Imas u oglasima,lik iz Nisa prodaje delove-agregat za fzr,valjda naziva sebe cagiva mito,to je sin Pozarevca,poznat kao "skup i kvalitetan" majstor,potrazi ga na forumu.Sta je sa tvojim agregatom,kako si unistio neunistivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam jednog drugara njegov prijatelj ima agregat, pa kad mi javi ja ti javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam,moj agregat je ok ali mi se javio lik koji ima FZRa 88., i koji je sa drugarom otvarao masinu pa bla,bla bla da vas ne davim i sad hoce da kupi drugi posto menjac ne radi,nema kompresije i boji se meni da plati da to dovedem u red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam te delove (menjac, klipove, glavu) 064 1286-963 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam,moj agregat je ok ali mi se javio lik koji ima FZRa 88., i koji je sa drugarom otvarao masinu pa bla,bla bla da vas ne davim i sad hoce da kupi drugi posto menjac ne radi,nema kompresije i boji se meni da plati da to dovedem u red. Lepo ti govorim da su novci u kamionima a ti opet neslusas ,hoces mehaniku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...