Blue 9 19 Napisano Februar 12 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plavi Jezdimir je malo uljepšan još fale produžene komande i nove torbe a i dodaću dodatne farove samo neda ova zima da montiram i spojim struju za razna uređaje i idemo za Bratsku Rusiju Blue Rider 9 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 19 Napisano Maj 12 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad nemam garažu radim na ulici i dobio je Jezdimir ulični priključak za struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 19 Napisano Jun 8 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tako sam 2013 godine planirao da idem u Staljingrad đe če biti održan Bajk šou povodom 70 godine od oslobođenja od nacista preko Sevastopolja đeče isto biti Bajk šou i spremio Plavog Jezdimira i svu opremu za taj put ali sam morao ići u inostranstvo pa je otpao ta godina i put. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 19 Napisano Jun 8 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tako sam propustio i 2023 godinu za Staljingrad http://bikeshow.ru/ zbog bolesti i čekam da idem za Moskvu lutajući kroz grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue 9 19 Napisano Jul 14 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam završio postavljanje dodadnih farova i nove bisage i zadnju torbu i skupio svu opremu za put do Rusije kad ono zbog blokade suda Novog Sada meni odloženo presuda za odštetu i odlaska sudije na godišnji odmor tako nema para za put u Rusiju, možda sljedeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...