RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti cenis ceo taj motor sa sve ramom i agregatom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan neznam jos,treba dosta da se radi na njemu..komsija to uzima jer ima jos jednog ctx-a koji je u delovima...pa oce da uzme mojeg i da sastavi sebi jednog,verovatno cu mu ja sastavljati pa ce biti nekih slika mozda ;D Ponudicu mu za 300 evra,za 250 ce ga dobiti samo da ode vise,trebaju mi pare bas...hteo sam da ga sredjujem,prepravim u neki dobar cross al nema nista od toga,nemam dozvolu a ni para za registraciu,prevod i sta vec treba..mozda bude jos jedan za koju godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 13, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan A sta na njemu fali i sta treba da se popravlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan treba mu klip nov,cilindar je dobar,mozda novi semerinzi,prenja guma,bocni oklopi su izguljeni i nema svetla...ima tu jos koja sitnica,taman cemo od ta dva da sklopimo jedan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi za onu rezonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam se popodne sa covekom,kaze da jos nije nabavio,javice mi kroz koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Zaživela trgovina na forumu. Korisno. Juče sam bio na sajmu. Naravno i Tomos je tamo. Imaju i 2 skutera - nisam ih preterano zagledao. Video sam Super Moto 125 ccm. Ne izgleda loše. Mašina je od Yamahe YBR 125. Klasika - vazdušara i kurbla. Čak su i na dekl zalepili Tomosov znak sa zecom. Mislim da je cena nešto preko 3.000 EUR :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lep je i taj samo je skup :o prosle godine u ns nije bilo tomosa ni na sajmu motora ni na sajmu automobila mozda ce ove godine biti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam naso motor za mene na sajmu 2400 now 11 kw 125cc sm ali nije kinez zavrsna obrada je full hyosung stvarno nisu losi motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan e jbm ti net ''' http://www.raptorsandrockets.com/images/Various/Hyosung_RX125SM_r.JPG eve link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ma 125 4t nisu nesto za kross to je vise za put za neki enduro cross malo zahteviji je 500 650 sve ispod je pitanj koliko bi dugo izdrzalu u blatu do kolena. Inace je lep motoric kad bi imao par aja bi najradije uzeo ili yamahu xt 125 ili hodu varadeo 125 Ovako ceka da uzmem nesto vece a jos i imam mogucnosti da skupim para ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma za te pare ja sms da nema bolji nov motor varadero nivi je 5400e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50228.0 imam ove domino aprilia rucke ako nekom treba pasu na ostale tomose na moj nece jer mi je duzina 13 a ove su 12 msm kad bih komande pomerio pasu ali onda je krakat za vas popust e da silikonske ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nick Blue 26 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma 125 4t nisu nesto za kross to je vise za put za neki enduro cross malo zahteviji je 500 650 sve ispod je pitanj koliko bi dugo izdrzalu u blatu do kolena. Inace je lep motoric kad bi imao par aja bi najradije uzeo ili yamahu xt 125 ili hodu varadeo 125 Ovako ceka da uzmem nesto vece a jos i imam mogucnosti da skupim para ;D Honda XR 400 je 4T i sjajna je za sve varijante OFF. Honda Varadero 125 nije nikako za OFF - ima gume za asfalt, preteška je - 150 kg a mašina je slaba za tu težinu. To je verna kopija XL 1000 Varadero - 125 je motor za laki enduro po gradu. Imao sam priliku da kupim jednu ali sam odustao - brzo bi mi dosadila a cena je previsoka za 125 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 15, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ok su i 400 moze da prodje i poneki 350 al su redji od onih uobicajenih 500 650 mislim na 4t masine. A sto se tice varadera nije za off al je masina boli glava za putovanja ide do 130km/h i rasterecana sa 2 cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tomosovci, izvinjavam se sto upadam u vasu temu, ali zelim da vas pohvalim - tema je odlicna, nema off-a, razmenjuju se korisne informacije i fotografije, ukratko - svaka vam cast! Ja nema Tomos, ali sam kao i vi danas, pocinjao na njemu i na jednom 14TLC i naucio da vozim motore, tamo negde 76-77 godine proslog veka Ipak, zadovoljstvo mi je da pratim ovu temu. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da sam vec pohabao karike sobzirom da sam terao u velike obrtaje u prvoj i drugoj u off-u i malo jace voznje sa losim uljem. Evo i cele pirce u ovoj temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=50370.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nije to zbog ulja,verovatno do karika.nisu uopste kvalitetne,a nije ti ni neki problem zamenuti,obe kostaju oko 200 dinara.. skini cilindar pa proveri,neverujem da su se istrosile,koliko si presao od generalne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Tomosovci, izvinjavam se sto upadam u vasu temu, ali zelim da vas pohvalim - tema je odlicna, nema off-a, razmenjuju se korisne informacije i fotografije, ukratko - svaka vam cast! Ja nema Tomos, ali sam kao i vi danas, pocinjao na njemu i na jednom 14TLC i naucio da vozim motore, tamo negde 76-77 godine proslog veka Ipak, zadovoljstvo mi je da pratim ovu temu. Samo napred! hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Luka koliko si platio tegice za rucke? ;D evo sta se danas radilo ideja je sa ove apencuge ;D e uze0o sam karbon fazobn od lika na forumu za 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan pohvale za sediste igrleda ruzno ali buce to ok znam koliok je jbavanje da varis da se drndas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ajde na poso pa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Maod generalne ni punih 2000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan ma madjar izvadoi oreginalne delove i ubacio ti od kineza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 16, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan nikad se ne zna a neverujem da je neko skoro koristio atx-a onako kako sam ga ja tero u blato do kolena ako stanes gotov si nema kretanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...