Evil_baby 85 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak,11.1. tragichnom smrcu nastradao je nas kolega a moj prijatelj Miki. Iz za sada nepoznatih razloga,Miki je izvrsio samoubistvo. Voleo je motore,vozio je godinama mada nije imao svoj motor vec duze vreme. Ziveo je na Ledinama sa zenom i dvoje male dece.Tog kobnog dana,Mikijeva cerkica od 9 godina,otisla je u skolu.Zaboravila je pernicu i vratila se kuci.Zatekla je oca obesenog o kais.Nije znala da je kasno,stavljala mu je stolicu da sidje. Svi smo u soku,i dalje ne mozemo da verujemo da se to desilo.Danas je bila sahrana. Pamticemo ga kao veselog,porodicnog coveka i istinskog ljubitelja motora.Radio je u servisu "Ready to race" na Ledinama,popravljao motore i skutere. Neka ti je laka crna zemlja,druze moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 14, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Samo on zna, zašto... ima toga puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je ostavio neko pismo......neko mora da zna razlog.....tuga do neba, ali cerkica da ga nadje, gore nemoze biti......iskreno saucesce..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nema poruke..ode bez bilo kakvog traga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema poruke..ode bez bilo kakvog traga.... Videces da se nece na tome zavrsiti. Retki su oni koji su digli ruku na sebe, a da nisu imali neki razlog za to. Mozda ti neznas, ali, roditelji, supruga,....ali o tome se ne prica. Tuga je sto njega nema vise......kako toj malenoj objasniti sto tate vise nema..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Znam ono shto sam chula....ali nije ni vazno vishe.....zabio se u velike probleme i to ga je oteralo u smrt.....zao mi je shto nije rekao "e,takva i takva stvar.treba mi pomoc".....bilo shta.....ali,cutao je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 14, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao Mikia i koja ga je muka natjerala, ali iskreno govoreci, kad sam procitao temu, strasnija mi je sudbina male djevojcice, od njegove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost,i to dete je osakaceno za ceo zivot.....(psihichki)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 15, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno je i strasno kada se dese ovakve stvari. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ni da zamislim kako je tom detetu.Da dete nadje oca...stvarno gore ne moze biti.Iskreno saučešće porodici,ali misli mi se stalno vraćaju na tu devojčicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da opishem osecaj...ne sastavljam se nikako,samo kad pomislim....Miki mi je pred ochima,kao da sam ga videla u tom trenutku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 16, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti Evropu i Evropsku uniju Kicmu ce nam slomiti.Zajebana vremena.Jadno dete Saucesce poroici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...