SlobodanR 23 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pazario mi jedan gladijator za motokros. Znaci treba mi onaj bez stitnika za laktove, to vec imam. Moze ponude na exsz_km@yahoo.com ili 0645113113 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan +1 , iSTO sam pri trgovini pa preporučite nešto , unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Januar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda da pitate Mišu-pei, on je skoro prodavao nekoliko gladijatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ovaj, potpuno nov, italijanski, odgovara otprilike velicini L mada to nije toliko strogo kao kad kupujes jaknu. Cena oko 60e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...