Obelix 140 Napisano Mart 6, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan onda ga upali na gurku...vidi sta se desava kad zavrtis alnaser dok motor radi jel vrti ili stoji Ma rekao sam mu da unajmi dva crnca i da to pogura,ali neæe da sluša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Aha, od mene je 4km nizbrdice, dole bi trebao ceo kordon crnaca da se zaustavim. Pa kazem da su mi skinuta kociona klesta bre! )) Jos uvek mi nije jasno kako je moguce da kablovi ne rade Sutra cu da rasecem ono i da vidim koja je kvadratura unutra. Inace, danas sam kupio drugi akumulator, u drugoj firmi, ali sa zamenjenim polaritetom. Sad moram da promenim kabal od start relea do akumulatora posto je postojeci prekratak. Ne znam jel' se jos neko zezao ovoliko sa akumulatorm? Inac sam bio u nekom servisu za akumulatore u Maksima Gorkog (Rally auto), covek mi kaze (posto je pregledao stari) da nisam morao ni da ga menjam, da oni imaju postupak regeneracije akumulatora. Koliko mu je verovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi se pokvario pinjon sajle od brzinomera. Skinuo sam ga, zaglavljuje ona osovina sa puzem. Kolko ja znam to se ne popravlja? Inace, ako neko ima, pasuje mi od Dominatora i Tranmsalpa (starijeg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...