drmandic 8 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan drage kolege, mene interesuje iz iskustva kakva je razlika izmedju ova dva motora, konkretno sam zainteresovan u buducnosti da pazarim ovaj od 650 zbog cijene, a imam 190 visine i preko 100 kila, prvenstveno me interesuju dimenzije rama i oplozaj vozaca, da li je isti kod oba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec napisao u jednom postu, jedan od administratora na V-Strom forumu (mislim da je britanski ali necu da slazem) je presao za 1000 na 650. Mislim da ovo dosta toga govori. Moze i sediste da se zameni tako da dobijas istu visinu sedenja i sve kao na 1000. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 18, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan drage kolege' date=' mene interesuje iz iskustva kakva je razlika izmedju ova dva motora, konkretno sam zainteresovan u buducnosti da pazarim ovaj od 650 zbog cijene, a imam 190 visine i preko 100 kila, prvenstveno me interesuju dimenzije rama i oplozaj vozaca, da li je isti kod oba?[/quote'] Imas negde na forumu Djurino poredjenje malog i veklikog DL-a od pre par meseci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan drage kolege' date=' mene interesuje iz iskustva kakva je razlika izmedju ova dva motora, konkretno sam zainteresovan u buducnosti da pazarim ovaj od 650 zbog cijene, a imam 190 visine i preko 100 kila, prvenstveno me interesuju dimenzije rama i oplozaj vozaca, da li je isti kod oba?[/quote'] http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2671 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Februar 18, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan nadjeno, potpuno sam informisan, hvala puno. jos samo da probam uzivo izvinjavam se sto pokrenuh ovu temu po ko zna koji put :oops: , ne volim da preturam po proslosti :wink: hvala jos jednom, a sad tema moze i pod kljuc da se saga o ovoj dinastiji ne produzi opet u vjecnost :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Februar 18, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zakljuèano jer je drmandic tako tražio. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...