Skols 25 Napisano Januar 10, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Vidim,nesto nema novih tema,pa ajde da stavim ja jednu.Razmisljao sam da li da je stavim u temu "Kratke voznje" ili ovde,al` posto ovo za mene i moj skuter nije nikako kratka voznja,onda sam ipak odlucio novu temu. Ukratko..budim se,vidim lepo vreme,ne razmisljam mnogo..oblacanje,trazim kljuceve od skutera,pa pravac..na kafu I setim se da bih mogao tuda negde da se provozam,al` sve to znam u metar,i ja na bih bio ja,da se ne odlucim na neku ludost..zovnem sestru u Sapcu,da se najavim,i lagano krecem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Januar 10, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim- svaka cast.... Lepo sam ja rekla.... i opet kazem- jesi ti siguran da je tvo skuter 50ccm??? ;D Ja na leto ocekujem od tebe i putopis tipa: Moj skuter i ja na moru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mogao si se javiti da se popije po neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Skols! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 10, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan @Gavra Pitao sam zeta za prostorije Civija,al` nije znao.Nisu one na Kamicku tako? PS:Znaju te i zet i sestra. @Tomerc hvala komso @Esmeralda Ako ne more,onda bar Tour d` Podrinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 10, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Skolse! Kako ja uvek izaberem pogrešan dan da ispunjavam ljudima obećanja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 10, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Skolse! Kako ja uvek izaberem pogrešan dan da ispunjavam ljudima obećanja?! Fala,fala ;D E..zbog slicnih gresaka nedelja mi je slobodan dan..mada sam i ja iz kreveta na skuter pobegao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan @Gavra Pitao sam zeta za prostorije Civija,al` nije znao.Nisu one na Kamicku tako? PS:Znaju te i zet i sestra. @Tomerc hvala komso @Esmeralda Ako ne more,onda bar Tour d` Podrinje ko su ti zet i sestra? Civija je premestena kod kruznog toka ali ja tamo ne idem,moj klub ima prostorije(kafic) blizu autobuske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan HEHE ! Svaka chast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega, podseti me na vreme kad sam tek poceo da vozim, pa mi je svaka voznja preko 10km, bila putovanje... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 22, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima da ides na more ! Jes` cuo !? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...