RadicM 1076 Napisano Januar 10, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li moze da mi neko opise dominatora posto se razmisljam dali mi se vise isplati da skupljam pare za njegka ili za neku 125-peticu a cene su slicene jer mi u suprotnom mi negine da cekam 24 za nesto vece od 750 .(max brzina potrosnja isplativost registracija dali se kvari i koliko su poptrvka sve u svemu dali se isplati motor). Koja je razlika izmedju onog od 500 i 650 kolike su uobicajene cene posto sam video neki za 1300 mislim da je 92 god (pitanje u kakvom je stanju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Honde Dominator imas veliki izbor modela razlicite kubikaze, 125, 250, 500 i 650. Cene regitracija su prosle godine okvirno bile po kubikazi 5000, 7500, 10000 i 15000 din. Ja sam do prosle godine imao NX 500 i vozio sam je 3 godine. Presao sam oko 10000km za to vreme bez ikakvih kvarova ( ako izuzmem sitnice, sajla kvacila, pinjon brzinomera, cetkice anlasera ) Motor me nikad nije ostavio na putu, cak ni zastucao se nikad nije. NX 650 sam samo probao od drugara i mogu ti reci da nisam stekao utisak da je neka velika razlika u snazi u odnosu na 500. Za to malo sto sam probao, primetio sam da 650 vuce vec od 2000 obrtaja a NX 500 treba bar 2800-3000 obrtaja. Ima snage i kad imas suvozaca samo za neki dalji put bih preporucio solo voznju. Ne zbog snage nego udobnosti. Sve u svemu ja imam pozitivno iskusvo sa tim motorom ( NX 500 ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Druze poslao sam ti pp. ako te zanima javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dominatot je bruka dobar motocikl, jedina mana mu je sto nije bas komforan za dvoje ali sve drugo je zakon.......jednostavan, brz, lagan, jednostavan za odrzavanje, ima delova...i na kraju krajeva Honda je to!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez71 18 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Novi-Sad Motocikl: Yamaha fz6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican Dominator na prodaju,moze se pogledati u rubrici putopisi...Ma ko ovo more platit......Tockarenje uz Drinu i Srbiju Zapadnu....moze se pitati na broj 064-665-47-44 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dominatora NX 650 sam vozio oko godinu dana i mogu ti reći da sam bio prezadovoljan. Jednostavan i lagan za korišćenje i održavanje, jedan klip,vazdušno hlađenje(nikada se nije pregrejao ni u najtoplije dane) izuzetno pouzdan i odličnih voznih osobina. Nije za neko jurcanje ali sasvim pristojno brz i startan, stabilan u krivinama, mali potrošač. Nije ni neudoban mada fali malo konfora, supruga i ja smo oko 160kg (90+70 a ti razmisli o svojim gabaritima) slatko smo se navozali, čak i na duže ture. Ima neki sitan problem sa elektronikom, koji dobar elektroničar lako reši, ali nije od bitnog uticaja na vožnju. Pri kupovini samo obrati pažnju kao kod bilo kog drugog polovnjaka, imaš temu o tome, a ni popravka nije skupa, meni se nije kvario. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Februar 3, 2010 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno te podrzavam sto i mogu da i dokumentujem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nemam moju fotku da vidite kako izgleda utrojena posada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Burek 0 Napisano Jul 2, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Honda Dominator 650 RD02 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zadnji amortizer za Hondu Dominator RD 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...