Evil_Zo 9 Napisano Februar 16, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratih iz kupovine. Pazario sam, kao sto vec rekoh, gradsko-prigradsku cizmu prizvodjaca Dainese. Sjajan koncept, sjajna ideja. Koliko god ovo licilo na patiku, ovo je definitivno cizma, u prirodi mnogo drugacije djeluje. Kruta je kao pancerica i puna ojacanja tako da garantuje bezbjednost kada vas neki taxista obori na semaforu. Posto je plica, namjena je gradskoj i touring voznji. Za performance voznju i duge pute koristim racing cizmu (u kojoj nikako ne moze da se hoda) i time je sve pokriveno u domenu obuce za motorcikl. A plus sve to lijepo i izgledaju pa mogu da posluze i za Strahinjica Bana Sjutra idem na prvu test voznju i javljam utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 16, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Joj shto su ruzne :mrgreen: Shalim se naravno, extra izgledaju!!!! Gej je ok-ej! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sink3 0 Napisano Februar 16, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Vracar Prijavi odgovor kao problematičan bash su strava.Shteta shto nemaju takav mushki model. Shalim se Vidim ja da nisam dzabe smarao o jeb.stopalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 16, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Vidim ja da nisam dzabe smarao o jeb.stopalu. :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Februar 16, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Extra su. Gde si ih kupio i koja je cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Februar 16, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Je li bila guzva kad si to kupovao!? A sutra ta proba u Srahinjica ili gdje? U svakom slucaju javi kako si prosao!? Ja sam se razmisljao o takvoj varijanti samo IXS,ali ipak cizma je cizma?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 16, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan da, zasto svi kupujete ženske modele! Šalim se naravno, svaka èast, javi utiske obavezno, i koja je cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 16, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene u Dainese prodavnici na autoputu ka Nisu. A cijena, prava sitnica... Oko 170 eura :oops: @mixa: Gledao sam i tamo (ixs), ima jedan zanimljiv model za oko 100-120 eura, ali je vise patika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E vidi se da si Crnogorac jebote....sagni se malo pa pocisti ovaj pod oko kuhinjskih elemenata....juuu na sta lici... :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 16, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E vidi se da si Crnogorac jebote....sagni se malo pa pocisti ovaj pod oko kuhinjskih elemenata....juuu na sta lici... :mrgreen: :oops: Jbg, bila neka zurka sinoc 8-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 16, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bljak su cizme al da si pozvao na zurku ne bi bile lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 16, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Gej je ok-ej! Hmm...nemoj da ochajavash...evo,Mina i ja te volimo!!! :oops: :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 17, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan ...nemoj da ochajavash...evo' date='Mina i ja te volimo!!! :oops: :jecaj:[/quote'] Ajd za Minu to mi je ok, al za tebe brate Yo... :wink: jel stvarno gay - ok? Bile su u Suomiju mrak cizme za Straju-Baju samo ne znam kako stoje sa brojevima (tada traljavo :cry: ) za cca.70 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 17, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm,Peki.... To Mina i ja vishe,onako,roditeljski...razumesh.. Ti bi morao,jel?! Shta cesh,kakav je,takav je...Nash je! ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2783 Napisano Februar 17, 2007 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da seru sta hoce,extra su cizme :wink: ali 170evra dati za cizme :shock: toliko nedajem ni za patike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...ali 170evra dati za cizme :shock: toliko nedajem ni za patike Trkacka cizma kosta od 250-350 eura, ovo je super :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 17, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da seru sta hoce' date='extra su cizme :wink: ali 170evra dati za cizme :shock: toliko nedajem ni za patike [/quote'] sa sve suskavom trenerkom i gucci naocarama :wink: nezaobilaznim rekvizitima za voznju po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...