Havarisan 154 Napisano Januar 7, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan kozna jakna ixs 180e. slikano je telefonom, pa nije bas nesto, inace je super. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan za koju je to visinu i kilazu odprilike?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 154 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan to ti je XL, 190cm 93kg toliko ja imam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan po katalogu je 58-xxl!ja imam 90kg,175cm,a i xl mi je velika!?Mada je kod svakog proizvodjaca drugacije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 154 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan verovatno ti je velika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Januar 8, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jel moze nesto jeftinije,i jel bi te interesovala zamena za neki mob tel? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...