Hellboy 2 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Eo da se pridruzim aprilia-skoj sekti sa apriliom pegaso 650 cube 99god. Na koji nacin joj napraviti malo robusniji zvuk, da nas cuju bre ovi sa auticima kad se posukamo medju njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 11, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 'El se ja nisam prijavio? Oooogromno izvinjenje! Moje konjče: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Kad se APRILIA pokvari,poželim YAMAHU... Kad vozim YAMAHU,poželim APRILIU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan Normalno,i slika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Normalno,i slika! Futura je VRH! ;D Evo i slika Odličan ti je Falco! Samo polako sa njim, čuo sam da je malo nezgodan na gasu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje lepotice PEGASO 65,97god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Vidim svi staviše svoje konjče, pa rekoh da stavim i ja ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2023 Napisano Januar 12, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovom tvom nije mesto ovde, po locikav je Ne volim Rove ali ovaj bih voleo u svojoj avliji. I ove V aprilie je greh voziti sa fabrickim topovima. Slusao jednu RSV sa akrepima i nije mi bilo dobro. Kako to bije majko moja :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12851 Napisano Januar 13, 2010 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, Aprilia Habana. Prefinjen italijanski retro dizajn Doduse, vidim da sam ovde najsporiji, mada nema veze ionako sam cruiser Bitno je napomenuti, Aprilia mi je prvi kontakt u zivotu sa dvotockasima a ujedno i svoje prvo prevozno sredstvo. Kako sad to da srocim? Zaljubio sam se na prvu u svoju Habanu i nije vise to prevozno sredstvo nego nesto vise. Pozdrav kolegama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za italijane, prodaje se jako povoljno Shiver 2008 god. kupljen u Srbiji. Ako ima zainteresovanih, javite se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan http://www.apriliagenuineparts.co.uk/ Ko voli da razgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja zapljunem Pegaso 650, 94` godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovde ima sve moguce o aprilijama ,ja sam neke stvari sam sredio prateci uputstva sa ovog foruma. http://www.apriliaforum.com/forums/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan ti je Falco! Samo polako sa njim, čuo sam da je malo nezgodan na gasu. ;D Hvala. Još se navikavamo jedan na drugog, trebalo bi da mi sutra stigne tablica pa će biti neka prava vožnja. Oko gasa se svađamo, kako ja njemu uvo zavrnem tako on meni ruke istegne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Još se navikavamo jedan na drugog, trebalo bi da mi sutra stigne tablica pa će biti neka prava vožnja. Oko gasa se svađamo, kako ja njemu uvo zavrnem tako on meni ruke istegne. Javi ako nesto treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan evo da se i ja prikljucim temi .. Aprilia SL1000 Falco 2001 .. uvezena iz nemachke udarena .. kada sam je kupio presla je oko 20k km , sada je oko 26k km i bez problema .. od opreme : SACHS gasni amortizer od RSV-a , mr racing heblovi , donja plastika tj bellypan , LeoVince SBK + chip , nosach tablice , xenon .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12851 Napisano Januar 14, 2010 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi dvotockas i bas smo se zaljubili jedno u drugo. Slikano sutra ujutro posle skidanja sa prikolice, zato je musava inace sam je ocistio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi ovo treba proslaviti...Aprilia nam je treca na Dakar reliju 20:04 - Bike 2 - CYRIL DESPRES WINS THE 2010 DAKAR! The winner of 2 special stages in this 32nd edition and the leader in the general standings since stage 3, Frenchman Cyril Despres (KTM) is the winner of the 2010 Dakar 1h02’52 ahead of Norwegian rider Pal Anders Ullevalseter (KTM), and 1h09’48 ahead of Chilean rider Francisco "Chaleco" Lopez Contardo (Aprilia). The now Andorran resident rider wins the rally raid for the third time after two previous victories in 2005 and 2007 and gives KTM the possibility of joining Yamaha at the top of the number of Dakar final victories with 9 raids won for each of them! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Januar 16, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Toliko o "nepouzdanoj" i "lako kvarljivoj" Apriliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad odma ima da skoce cene u oglasima ;D...Znaci: Ktm,Aprilia......(pa prazno)......onda ostale marke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ima nas , nije da se na ovim prostorima ne vozi Aprilia. A za Dakar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan A sta misliste na neki zajednicki susret Aprilia na leto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan A sta misliste na neki zajednicki susret Aprilia na leto ;D Apsolutno glasam da se nađemo negde na leto ..... samo se bojim da ćemo morati tražiti mesto sa malo stanovnika, razbežaće se ljudi od tolike grmljavine ;D ;D ;D ;D sila je to....Newton momenti, ma popucaće zidovi bre. P.S Meni otpala neonka u garaži kad sam ga jedared odvrnuo da drugar čuje kako grmi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...