Jump to content

Moto Zajednica

XL 600RM 1987

Recommended Posts

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Honda XL 600RM 1987

FaU1Q_1328811618570314.jpg

Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motorcikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan.

1. Godiste motocikla koji ste vozili:

Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili..

2. Vrijeme provedeno na motorciklu:

"Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka"

3. Sta mi se dopada:

"Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje.

4. Sta je moglo biti bolje:

"Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja.

5. Moj utisak:

Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju...

Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor:

[b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b]

[b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b]

[b]3. Sta mi se dopada:[/b]

[b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b]

[b]5. Moj utisak:[/b]

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

1. Годиште мотоцикла који сте возили:

'87, годиште, иако (на моју срећу  због техничког по новом) у сабраћајној пише '96. годиште  ;)

2. Време проведено на мотоциклу:

Дневно сам проводио и по 4-5 сати, а у мом поседу је 3 године. У почетку више на клоцнама, него на њивама, а у времену проведеном на клоцнама сам променио све што је могло да се промени, искрено се намучивши, а све због немарности претходн(ог)их власника :'(. И даље се налази код мене. ;)

3. Шта ми се допада:

Добро познат агрегат са врло мало мана (једна од њих је алу глава, подложна пукотинама услед недовољног загревања агрегата пре оштре вожње). И поред тога, робусност и издржљивост агрегата дефинише мој пример где сам возио са напукнутим  клипом најмање 3.000 км :o. ProLink решење задњег амортизера, могућност подешавања притиска предњих амортизера што све гарантује изузетно лаку, удобну и надасве веома брзу вожњу по макадамским и земљаним путешествијама... Решење точкова са контра повезивањем жица што резултује монтирањем тзв. tubeless илити пнеуматика без употребе унутрашње гуме. Постојање и анласера и курбле.

Максималну брзину достиже без обзира на подлогу, мада може да буде незгодно ако седиш и наиђеш на неку џомбу  ::)

4. Шта је могло бити боље:

Кочнице, мада сам успео да решим предњу заменивши оригинални диск са перфорираним. Компликовано решење са два карбуратора, уместо једним као на XR варијантама. Лоша, ако не и никаква заштита од ветра.

5. Мој утисак:

Сваких 3.000 км мењаш полусинт, седнеш, сипаш супер (сваких ~200км због малог резервоара), ставиш Гармин, изабереш руту и кад те пита Follow Road, ти изабереш Off Road и возиииииииииииииии.............. :D

post-1644-12879061280518_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja