lalajko 2003 Napisano Januar 5, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 1100XX Super Blackbird 1999-2007 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motorcikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2004 - drugi vlastnik 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Jedna i po sezone. Kupila u jesen 2008 i napravila oko 1500 km, vozila cjelu prošlu sezonu i napravila oko 21000 km. 3. Sta mi se dopada: Okretljivost u zavojima, stabilnost u vožnji, ubrzanje, stabilnost kod kočenja, ... - više manje sve 4. Sta je moglo biti bolje: Za sada samo možda zadnje bremze (iako jih zbog sistema ne upotrebljavam baš često). ("I nema rikverc, što bi mi ponekad dobro došlo" ) 5. Moj utisak: Motor, koji se vrlo lako vozi i dosta je stabilan i siguran u zavojima i opčenito. Vrlo osjetljiv "na gas" što znači, da trebaš postupati dosta pažljivo (što se ponekad zaboravi). Dosta je nizak (iako sam ja morala sniziti zic za 3 cm), vrlo težak za okretanje "na mjestu". Ne prašta baš rado greške (pretežku ruku, nepoštivanje klizavog asfalta, kiša) - u tom pogledu je sa drugima motorima možda malo lakše. Sve u svemu: super motor koga obožavam, namjenjem dužim vožnjama ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2003, drugi vlasnik 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: nepune dve nedelje ili oko 1000km 3. Sta mi se dopada: moram priznati - bas sve! Kocnice, ubrzanje, lezanje na putu(po suvom),potrošnja 6.5l/100km, izgled. 4. Sta je moglo biti bolje: za moje dimenzije-malo višlji vizir i težina motora u jako sporim krivinama 5. Moj utisak: posle velikog endura( Caponord) i VFR-a, mogu biti samo oduševljen, te se prilagoditi snazi motora i performansama koje su daleko iznad mog vozačkog umeća. Ovakav prevoz traži stabilnog vozača i hladnu glavu (što ja sigurno nisam), ali bi ga za duže relacije svima toplo preporučio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1999, drugi vlasnik 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 4 godine, 50tkm 3. Sta mi se dopada: položaj, kočnice, upravljivost, potrošnja... 4. Sta je moglo biti bolje: Regler, stelovanje ogibljenja prednjeg i zadnjeg, malo visi vizir.. 5. Moj utisak: Za svoju generaciju neprevaziđen motor za sve namene, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16492 Napisano Mart 30, 2020 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Specific variations to the initial model are: This motorcycle was produced for 10 years, the heart of which it has quite advanced. Here are the details on changes: 1996 1997 model World Press presentation. 1997 No change 1998 Modification to the thermostat housing. The other changes are minor. 1999 Major update. PGM FI fuel injection system is introduced. Ram-air system is introduced. It provides engine with more air at high speeds (above 200 km/h or 120 mph) using aerodynamic pressure Revised linked brakes with altered proportioning between front and rear. Fuel tank capacity is increased from 22-to-24 L (4.8-to-5.3 imp gal; 5.8-to-6.3 US gal) The choke lever is removed from the left side switch assembly as it is no longer necessary. To accommodate the ram air tubes, the oil cooler becomes lower and wider. The inner and outer fork bushings are wider, changing the fork lowers and sliders. The sidestand warning light on the instrument cluster becomes the FI warning light. The wide part of the front axle (left side) becomes 10 mm longer, which makes the left-front axle space 10 mm shorter. The two bulbs in the tail light are vertically aligned, in previous years they were side by side. Front wheel hub is enlarged, the brake rotors are changed. The ignition switch is changed, and the keys are longer. The number of clutch plates is reduced from nine to seven. The rear inner fender changes shape to accommodate additional electronics. 2000 No changes 2001 New dashboard now has a digital speedometer and other indicators, except tachometer, which is now in center of dashboard. Significant evolutions Dashboard with digital display. Longer fairing (about 3.5cm) New charging regulator with larger fins. More powerful battery 11Ah YTZ12S instead of YTX12-BS 10Ah. New fuel pressure regulator rated at 50 psi instead of 43psi. New spark plugs type IMR9C-9H (NGK) iridium (formerly CR9EHVX-9 (NGK)). Emergence of to the lambda probe (NTK) in addition to the exhaust manifold which is now stainless steel made. 2002 New EFI mapping to comply with emission standards[which?] and eliminate abrupt throttle response at low speeds. As from September 2001. Turning to European standards of pollution with: New engine mapping to erase rough engine at low speeds and reduce the level of pollution. Introduction of the catalysts build in muffler. 2003 Headlight switch removed (OFF / pilot light / road light) on the right handlebar. Now ignition of the headlight is automatic as soon as you turn the ignition key ON. (New European standard). 2004 No change 2005 Honda factory manual states fuel tank capacity is 23 L (5.1 imp gal; 6.1 US gal). The tachometer graduations become blue. 2006 No technical change. Last year of production. 2007 Selling stocks until exhaustion. Moze li neko da navede razlike u voznji izmedju modela 2001. i 2002. sa ovim remapingom? Koliko sam citao neki ne vole mnogo odziv na gas u nizim obrtajima. Takodje razlike izmedju starog modela i 1999+? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joxx 0 Napisano Mart 17, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Africa 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1998 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: oko 10 god. 3. Sta mi se dopada: Moćan agregat, neuništiv. Dobra ciklistika, upravljiv. Koči veoma dobro ali... 4. Sta je moglo biti bolje: -DUAL CBS je po meni mana. Zamisljen za manje iskusne, kad vozite ostrije, desi se na losijoj podlozi da blokira zadnji. (iako kočiš samo prednjom) -Regler (resen tourmaxovim), fabricki bi opet crko. -Zastita od vetra (resen sa MRA vario) fabricki je smesan. -Sa topcasom na vecim brzinama hoce da ljulja (preko 200km/h) ako nije aerodinamika 100% tj ako imate jači bočni vetar. 5. Moj utisak: Veoma dobar. Mane koje sam naveo dostignete tek sa mnogo km i navikavanjem na motor. Kad zavrnes gas preskačes saobracaj. Moćno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...