Simon69 673 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,zovem se Simon,godina 40,zivim u Mladenovu kod Backe Palanke. Pre dve-tri godine sam se predstavio sa tekstom "volim Hondu,postujem Suzuki,svidja mi se Yamaha a vozim Kawasaki" Od tada se promenilo to sto vozim Yamahu (radim na tome da sedem opet na Kawu) ,imam iskustva malo vise i misljenja sam da nas posle ove cetvorke negde cekaju Evropljani,KTM i BMW,nadam se i prizeljkujem. Boze zdravlja i srece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dace Bog,sto nece..... ;D ;D ;D Pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,vazno je da se nesto dogadja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 6, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 6, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan I opet si toliko pisao a nista nisi rekao... pozdrav u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nije kasno,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I opet si toliko pisao a nista nisi rekao... pozdrav u svakom slucaju... A ja ubedjen da sam mnogo toga rekao,hm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 8, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, izvinjavam se... Paralelno sam citao dva predstavljanja... Pozdrav jos jednom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...