RadicM 1076 Napisano Januar 5, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa brzinomerom neradi ko ranije od kako sam menjao on zupcanike u prednjem tocku ne radi kako valja. Jedan od mogucih problema je taj kad sam vadio onaj valjkasti zupcanik(mislim da se zove puz), morao sam ga Razbiti pa sam tom priliom zakacio i onaj alu valjak (dole na slici pokazan strelicom). Odnesoh kod majstora i on mi samo malo obradi njega na strugu sve u svemu izgleda uredu ali kad se namontira na motor brzinomer ne ide preko 20 i ako dotle dotera. Kad se mrda levo desno sajla on malo proradi ali to je slabo. Brzinomer sam probao sa busilicom i radi normalno jedino da nije do tog alu valjka dole posto je malo tanji nego ranije. Dal neko zna kako ovo da popravim i li gde moze da se nabavi ovaj deo a raspitao sam se u par tomosovih radnji i nigde nema (moze i za apn-a). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...