Dario Pastrana Dulic 0 Napisano Januar 5, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim posto sam nov na forumu.... Zovem se Dario,Richard Saghmeister mi je najbolji drug svaki dan zivimo na www.dakar.com i cekamo da vidimo plasman njegovog tate Vozim Hondu CBR 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 884 Napisano Januar 5, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao! I mi cekamo.... I navijamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Pastrana.........eto da i mi imamo Pastranu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 5, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Dario, verujem da cemo i tebe jednom gledati na nekom takmicenju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Dario.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dario Pastrana Dulic 0 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaah i ja se nadam da cu ucestvovati na nekom takmicenju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 6, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Januar 6, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV....i izbaci to B iz modela motora da ostane samo CR125...bolje ti stoji uz nadimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Januar 7, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV....i izbaci to B iz modela motora da ostane samo CR125...bolje ti stoji uz nadimak Ma sigurno je mladji momak, naucice sta valja kad poraste Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da se predstavim posto sam nov na forumu.... Zovem se Dario,Richard Saghmeister mi je najbolji drug svaki dan zivimo na www.dakar.com i cekamo da vidimo plasman njegovog tate Vozim Hondu CBR 125 misliš hondu 199 (PASTRANA) šALA, dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...