Stevan B. 635 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto tema kaze potreban mi je nosac kofera za f4, opciono i kofer,prednost givi. Ponude treba da sadrze cenu i sliku 063/8-123-324 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 5, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nov nosac,ali sam ga prodao! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Januar 6, 2010 Drug član, 809 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan vako ce mozda kod mene izgledati ako uzmem f4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E bas tako i treba da izgleda :D Jos kada je honda f4i tj. sa ubrizgavanjem i nekakvim topom od cijeg zvuka se muda najeze... Ma milina! Nego ako nekome treba fabricki izduv sa CBR600F4,prohromski..neka se javi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan jel' vaki kao na slici? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan taj taj bas taj ..... a sta izduv ili nosac, nosac je kod mene i necu mu prodam nema sanseeeeeeee ;D ;D ;D ;D jes cuo kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega eto dacu ti izduv a daj mi nosac i dvajes evra ;D :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan KOFERCE SMO KUPILI,SAMO JOS DA NAPRAVIMO NOSAC,I MOZES DA STAVIS MOTOR U OGLASE!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prijavicu te uredniku za off-ovanje!!! Zna se ko je ovde trgovac :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kappa nosac kosta 4.000,00 din + ploca kosta 2.700,00 din. To ti je isto kao i Givi samo stoji logo Kappa. Ista je fabrika... Ima na stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Januar 21, 2010 Drug član, 809 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kappa nosac kosta 4.000,00 din + ploca kosta 2.700,00 din. To ti je isto kao i Givi samo stoji logo Kappa. Ista je fabrika... Ima na stanju... jel isti kao na slici. i broj tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kappa nosac kosta 4.000,00 din + ploca kosta 2.700,00 din. To ti je isto kao i Givi samo stoji logo Kappa. Ista je fabrika... Ima na stanju... jel isti kao na slici. i broj tel. Firma je moto land 0112182555 jbt nisam ni znao da ih prave a pogotovo da toliko kostaju :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melekatana 6 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio i kofer i nosac u motomaniji.sve je kao na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...