FreeBird 198 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav svim bajkerkama i bajkerima Muci me jedan problem, pa reko mozda neko moze da me posavetuje, uput...i i tako mi pomogne. Problem je sledeci: Amortizer volana je poceo da mi pusta ulje. U pitanju je semering. To i nije toliki problem da semering moze negde da se kupi. U pitanju je WP amortizer volana za koje, koliko ja znam, u srbiji nema distributera i servisa. A semering je takvih dimenzija da verovatno samo kod njih moze i da se nadje. U pitanju je semering 10*22*5.5/6.8 NGF01 WP KACO. SEmering je specifican jer ima dve sirine, gornju i donju a zbog nedostatka prostora ne moze da se nabudzi ni jedan drugi... Hvala unapred za svaku pomoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 4, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Daj model amortizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim nema oznaka osim WP (wfite power) i neko upozorenje..., to su oni zlatni sa krckalicom na kraju sipkice. Jelino mozda ako je to oznaka na poklopcu sa jedne strane pise 31.00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 4, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan informacije sutra poslepodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem Hvala unapred, ako nista bar na dobroj volji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 6, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu na zalost da ti kazem nista sto bi ti se svidelo.Potpuno sam smetnuo sa uma da ovde nisu prosli svi praznici,pa je i radnja u kojoj htedoh da se informisem,jos uvek zatvorena.Od 24. Decembra :o.Toliko o Evropi i radnim navikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu na zalost da ti kazem nista sto bi ti se svidelo.Potpuno sam smetnuo sa uma da ovde nisu prosli svi praznici,pa je i radnja u kojoj htedoh da se informisem,jos uvek zatvorena.Od 24. Decembra :o.Toliko o Evropi i radnim navikama. Sta da se radi, nema veze... Ide motor i bez amortizera volana. A i zima je mozda se proleca i javi neka mogucnost. Ako nista bar sam video sta ima unutra, posto sam ga rasklopio... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nade da se nadje ovaj semering ili bar 10x22x5 10x22x5.5 10x22x6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Januar 20, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se smatram prozvanim,jer sam pomoc ponudio,a nista nisam resio. Nudim jedno alternativno resenje,da se izvadim . Ja sam nekada radio u servisu za motorne testere na Petlovom brdu u Bgd. i ako se ne varam jedan takav semering (tih ili slicnih dimenzija) postoji.Pricamo o testerama,znaci treba videti uzivo,uporediti.Ako imas vremena i volje okreni 011/2331999 i pitaj ili kod nekog lokalnog majstora za takvu masineriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se smatram prozvanim,jer sam pomoc ponudio,a nista nisam resio. Nudim jedno alternativno resenje,da se izvadim . Ja sam nekada radio u servisu za motorne testere na Petlovom brdu u Bgd. i ako se ne varam jedan takav semering (tih ili slicnih dimenzija) postoji.Pricamo o testerama,znaci treba videti uzivo,uporediti.Ako imas vremena i volje okreni 011/2331999 i pitaj ili kod nekog lokalnog majstora za takvu masineriju. Stvarno nemam nameru da nikoga prozivam... Tako da opusteno. Pozvacu danas pa da se raspitam. Cuo sam da i neke ruske pumpe za vodu imaju nesto slicno, pa cu da pojurim... Greota da mi stoji, a stvarno je dobra i korisna stvar. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 145 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan De malo pojasni te dve sirine 5.5/6.8 ta zadnja dimenzija obicno oznacava debljinu semeringa , prve dve su su unutrasnji / spoljni precnik , radim motorne testere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan De malo pojasni te dve sirine 5.5/6.8 ta zadnja dimenzija obicno oznacava debljinu semeringa , prve dve su su unutrasnji / spoljni precnik , radim motorne testere 10 unutrasnji 22 spoljasnji precnik. 5.5 sirina semeringa na obodu to jest spoljnom precniku. A 6.8 sirina seneringa na unutrasnjem precniku. Nasao sam neke ljude kod nas sto prave semeringe, pa cekam da mi posalju. Oni imaju 10-22-6 ali bi mogli ga ga skrate po spoljnom obodu na 5.5 pa bi to valjda trebalo da sljaka. Videcu sta ce da ispadne. Ako uspe extra. Stavicu kasnije ime firme i sve...za preporuku. Jer su ljudi (firma) krajnje ljubazni i radi da pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan radim motorne testere jel radiš alpinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...