Depp 24 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Karlovac, Croatia Motocikl: BMW F 800 ST Prijavi odgovor kao problematičan Da, vjerojatno je tako. Inače, vozila koja imaju status privremenog uvoza, moraju najmanje jednom u 6 mjeseci izaći iz države , uz ovjeru pasoša kao dokaz. Sjećam se kad je motor 2005. stigao u HR, putovao je u kontejneru mjesec dana iz Melbournea. Sreća je što tamo možeš dobiti veliki popust kad izlazi novi model pa je tako i ovaj bio osjetno povoljniji nego u HR gdje je VFR jedan od skupljih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan kod nas u HR cjena takvog motora i za 2005 godišt je između 5000 i max 6500 eura. na racun ocuvanosti i male kilometraže možeš biti bliže gornjoj granici. to su cjene za motor sjedni i vozi a za tvoj slucaj da moraš cariniti i to pod ? registrirati platiti porez cjena je dosta manja jer kada se sve ostalo još mora platiti da dođeš na max 6500 kretala bi se oko 3000 - 4000 i to bi platili rjetki koji imaju živaca za odraditi birokratske zajebancije koje mogu biti i nerješive. štete jer je motor u vrhunskom dtanju ali godište i ostale zajebancije nedaju mu puno šansi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Depp 24 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Karlovac, Croatia Motocikl: BMW F 800 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ma niti ne razmatram neku prodaju jer sam se pomirio sa situacijom, a motor je zapravo u kondiciji novog tako da mi te tržišne cijene ne znače baš ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo.imam VTR i ugradio bih rukohvate za suvozaca-da li je neko od vas vec to radio ili mozda neko ima neku sliku,link,itd pa da pogledam-mozda mi probudi mastu ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tema o VFR, a ne VTR, malo si zalutao. Pitanje si trebao da postavis u podforumu garaža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 21, 2014 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ono - kad posle endura hoćeš da napraviš pajkanac sa VFR-om na šljunku, a pri tom imaš Dual CBS kočnice.... Srećom imao sam kreš barove na motoru, pa sam samo malo korigovao retrovizor i otegao jaja dok sam ga podigao sa šljunka... Ne pokušavajte kod kuće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 12, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Evo australskog VFR-a na slikama. Kako se ovaj Micron brutalno cuje na V masini dize se kosa na glavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...