hellena 60 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ODABERITE POBEDNIKA! No.1 No.2 No.3 Tri fotografije, jedan glas. P.S. Izvinite zbog kašnjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 3, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Glasao. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan i ja glasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Glasao sam za No.2, ona je i u prvom krugu bila jedan od mojih favorita. Iako ima gresaka, ovaj kibicfenster prija oku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Glas'o...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan glasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 4, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dao glas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 4, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Iako se protiv bakute vodila oštra kampanja u prethodnoj temi, glasao za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 4, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Iako se protiv bakute vodila oštra kampanja u prethodnoj temi, glasao za nju. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Januar 8, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Glasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitam pobedniku !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su učestvovali i onima koji su propratili sve ovo. Ajmo još jedan krug sa novom temom, nadam se uskoro. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam GRINGO! Napiši gde i kako si napravio fotografiju da je ispala ovako meka. Ja sam uradio ovu sa gitarom, glumi moja žena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je "bakuta"! Slika jeste namenski uradjena (nije bas bilo “sedi baba i gledaj u staru fotografiju a ja cu da te slikam”) i jedna je u nizu fotografija koje sam radio namenski za potrebe jednog novinskog teksta!! Rec-dve o slici: Na slici je udovica Miodraga Mileta Gajica, Nadezda Gajic iz Svilajnca ciji je suprug idejni tvorac lika “Jagodinskog cice”. Na fotografiji koju drzi su ona i njen pokojni suprug kako plesu na nekom slavlju pre 50-tak godina, tako da seta na njenom licu nije namestena, centralni deo originalne fotografije mi je pivska flasa, sto se vidi na prvobitnoj fotografiji: Inace, Mile Gajic je pocetkom ’50-tih godina skicirao Milosava Mitrovica Losu iz sela Dragovo, opstina Jagodina kako u jednoj jagodinskoj kafani pije pivo da bi tu skicu preoblikovao u, dan-danas poznatog “cicu” koji vec 60-tak godina krasi flase Jagodinskog piva. Inace, sto se kritika ove fotografije u polufinalu tice, hvala Bogu da ih ima... Kritike tipa: “sve su bolje od pobednicke” necu ni da komentarisem :-X :-X.. ali “naterati” vrhunskog fotografa-majstora zanata da pogleda i kritikuje tvoj rad 8) (i jos uz kritiku da da savet ;D)je za mene veliki uspeh... tako da jedino mogu reci: “Hvala Maestro !!” Cestitke pobedniku i...cekamo novu temu 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan @PICASO MZ Čestitke i tebi, fotografija je odlična, priča je čini još boljom. Ostaje primedba za ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 9, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @PICASO MZ Čestitke i tebi, fotografija je odlična, priča je čini još boljom. Ostaje primedba za ram. Ovo glasanje na temu "NOSTALGIJA" je po meni pokazalo da smo sve manje vezani za LJUDE,a sve vise za STVARI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Januar 9, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam GRINGO! Napiši gde i kako si napravio fotografiju da je ispala ovako meka. Ja sam uradio ovu sa gitarom, glumi moja žena. Slikano je mojom starom minoltom xg-9 na Petrovaradinu 2006 gde sam bio sa devojkom- sadašnjom ženom. Bilo nam je lepo a za sve ostalo, zaboravilo se. Inače slike su vam odlične, posebno picasoo mz-ova za koju sam glasao, a takođe i stara suzuki gitara br 34, ako sam dobro video. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 9, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i ja pobedniku! Vreme je za novu temu. Pa, da čujemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Januar 9, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i ja pobedniku! Vreme je za novu temu. Pa, da čujemo? Hvala Helena, možda SVITANJE ili JUTRO ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Januar 9, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Ko je napravio No.10? Ko je napravio No.15? ...možda SVITANJE ili JUTRO ??? Kolega, moraš da se odlučiš za jednu temu, pa će hellena da otvori takmičenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, jedna tema, ne mogu ja da odlučim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan ajd neka bude jutro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Okačiću sutra novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...