Afrodizijak650 1 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko od vas bio ljubazan da mi pomogne,vlasnik sam Africa Twin 650 motora,1988 godina,ima napred 2 okrugla fara poput njegovog naslednika od 750 kubika.S obzirom da je motor pravljen za francusko trziste,na farovima su postavljene zute sijalice,a ono sto bih ja zeleo to je da promenim te sijalice i stavim klasicne bele jer mi te zute ne svetle dovoljno jako.Problem lezi u tome sto su to jako specificne sijalice tako da cu ih sada opisati,ona je 12 V 35/35W ,sama kruska je okruglastog oblika sto i nije tako vazno,NA OBLINAMA GRLA SE NALAZE 3 IZBOCINE (ZA FASUNG) KOJE SU U ISTOJ RAVNI-NA SIMETRICNIM RASTOJANJIMA-U OBLIKU ZNAKA MERCEDESA,dok na dnu grla stoji ono standardno sa nekom podlogom i naravno na njoj 2 kontakta-lema.Dakle,ne interesuju me nikakvo menjanje fasunga,secenje zice,prevezivanja niti ostale budalastine i budzevine...zelim da mi neko konkretno izadje u susret i pomogne gde da se raspitam i pronadjem takvu sijalicu-tacnije 2.Hvala vam unapred,srecna vam bila Nova godina,cuvajte se..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 3, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ta sijalica sigurno ima neku oznaku na sebi.. procitaj je i bice svima lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 3, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da moze H4 od skutera jer oni nose 35/30w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Motorista, isprazni sanduce. U medjuvremenu, poseti neku od radnju za traktoreske delove i potrazi sijalicu od 35W, tamo ih imas koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Januar 4, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Cuj traktorskih... necemo sad ovde da se vredjamo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 4, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Cuj traktorskih... necemo sad ovde da se vredjamo ;D ;D ;D jbg... zaista je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrodizijak650 1 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,sijalica je ipak 36/36 W i jedva procitah oznaku koja mislim da je H7,made in France,gde ti je nisam trazio,i u Renou,i u Pezou i u Citroenu-gledaju me kao belca u Kamerunu kad im pokazem,sutra cu videti u Auto opremi-mada cisto sumnjam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,sijalica je ipak 36/36 W i jedva procitah oznaku koja mislim da je H7,made in France,gde ti je nisam trazio,i u Renou,i u Pezou i u Citroenu-gledaju me kao belca u Kamerunu kad im pokazem,sutra cu videti u Auto opremi-mada cisto sumnjam..... ma ima to za skutere oni nose to trazi u Piaggio servisima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se,sijalica je ipak 36/36 W i jedva procitah oznaku koja mislim da je H7,made in France,gde ti je nisam trazio,i u Renou,i u Pezou i u Citroenu-gledaju me kao belca u Kamerunu kad im pokazem,sutra cu videti u Auto opremi-mada cisto sumnjam..... a da ti uslikaš dotičnu sijalicu i okačiš ovde, ha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrodizijak650 1 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ideja jos samo kad bih se snasao sa kacenjem....,jel mogu ja da je slikam pa da ti je posaljem na mejl a ti da je ovde okacis? Izvini sto te maltretiram..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 4, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ideja jos samo kad bih se snasao sa kacenjem....,jel mogu ja da je slikam pa da ti je posaljem na mejl a ti da je ovde okacis? Izvini sto te maltretiram..... http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=16308.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 4, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako je h7, imas to u svim autodelovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrodizijak650 1 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema je ljudi,zaista je retka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel to liči na ovo- gledaj telo i kontakte a ne balon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan najbolji izbor sijalica imash u marinkovoj bari , tj u Zaplenjskoj , coshak pre Boban Sajli , ista strana ulice rade do 4-5 svaki dan ... ja sam imao veliki problem da nadjem sebi kad mi je riknula , jer mi je far sa KTM-a a nashao sam kod njega za 200din i to osram , nije neki shit u pitanju mislim da je ova sijalica bila kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 4, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj deo objašnjava sve (ili unosi kompletnu zabunu) NA OBLINAMA GRLA SE NALAZE 3 IZBOCINE (ZA FASUNG) KOJE SU U ISTOJ RAVNI-NA SIMETRICNIM RASTOJANJIMA-U OBLIKU ZNAKA MERCEDESA,dok na dnu grla stoji ono standardno sa nekom podlogom i naravno na njoj 2 kontakta-lema. ne spominje se šešir sa 3 kraka i stopicama na grlu kao kod halogene.. ma prerada na nešto obično je dugoročna stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrodizijak650 1 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije to ta na slikama koje ste mi poslali drugari,nema taj sesir niti supljine,jednostavno ima 3 valjkaste minijaturne izbocine,poslao sam fotku Lalajku (bez kruske) posto sam ja smotan i ne znam da je okacim ili je mozete videti na sajtu (mislim da je ta) : donsbulbs.com.Samo ukucajte 12V 36/36W i videcete to cudo.....Hvala za informaciju u vezi prodavnice,raspitacu se i tamo....Cujemo se,lagana vam noc..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 4, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica se zove farel, a ima i sajt, koji saljem na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...