Jump to content

Moto Zajednica

sijalica

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Da li bi neko od vas bio ljubazan da mi pomogne,vlasnik sam Africa Twin 650 motora,1988 godina,ima napred 2 okrugla fara poput njegovog naslednika od 750 kubika.S obzirom da je motor pravljen za francusko trziste,na farovima su postavljene zute sijalice,a ono sto bih ja zeleo to je da promenim te sijalice i stavim klasicne  bele jer mi te zute ne svetle dovoljno jako.Problem lezi u tome sto su to jako specificne sijalice tako da cu ih sada opisati,ona je 12 V 35/35W ,sama kruska je okruglastog oblika sto i nije tako vazno,NA OBLINAMA GRLA SE NALAZE 3 IZBOCINE (ZA FASUNG) KOJE SU U ISTOJ RAVNI-NA SIMETRICNIM RASTOJANJIMA-U OBLIKU ZNAKA MERCEDESA,dok na dnu grla stoji ono standardno sa nekom podlogom i naravno na njoj 2 kontakta-lema.Dakle,ne interesuju me nikakvo menjanje fasunga,secenje zice,prevezivanja niti ostale budalastine i budzevine...zelim da mi neko konkretno izadje u susret i pomogne gde da se raspitam i pronadjem takvu sijalicu-tacnije 2.Hvala vam unapred,srecna vam bila Nova godina,cuvajte se.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Motorista, isprazni sanduce.

U medjuvremenu, poseti neku od radnju za traktoreske delove i potrazi sijalicu od 35W, tamo ih imas koliko hoces.

• U prolazu, 8 postova

Izvinjavam se,sijalica je ipak 36/36 W i jedva procitah oznaku koja mislim da je H7,made in France,gde ti je nisam trazio,i u Renou,i u Pezou i u Citroenu-gledaju me kao belca u Kamerunu kad im pokazem,sutra cu videti u Auto opremi-mada cisto sumnjam.....

• Drug član, 1740 postova
  • Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R

Izvinjavam se,sijalica je ipak 36/36 W i jedva procitah oznaku koja mislim da je H7,made in France,gde ti je nisam trazio,i u Renou,i u Pezou i u Citroenu-gledaju me kao belca u Kamerunu kad im pokazem,sutra cu videti u Auto opremi-mada cisto sumnjam.....

ma ima to za skutere oni nose to trazi u Piaggio servisima....

• Drug član, 1847 postova

a da ti uslikaš dotičnu sijalicu i okačiš ovde, ha?

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

najbolji izbor sijalica imash u marinkovoj bari , tj u Zaplenjskoj , coshak pre Boban Sajli , ista strana ulice rade do 4-5 svaki dan ...

ja sam imao veliki problem da nadjem sebi kad mi je riknula , jer mi je far sa KTM-a a nashao sam kod njega za 200din i to osram , nije neki shit u pitanju

mislim da je ova sijalica bila kod mene

10005040.jpg

• Drug član, 1847 postova

ma ovaj deo objašnjava sve (ili unosi kompletnu zabunu)

NA OBLINAMA GRLA SE NALAZE 3 IZBOCINE (ZA FASUNG) KOJE SU U ISTOJ RAVNI-NA SIMETRICNIM RASTOJANJIMA-U OBLIKU ZNAKA MERCEDESA,dok na dnu grla stoji ono standardno sa nekom podlogom i naravno na njoj 2 kontakta-lema.

ne spominje se šešir sa 3 kraka i stopicama na grlu kao kod halogene..

ma prerada na nešto obično je dugoročna stvar

• U prolazu, 8 postova

Nije to ta na slikama koje ste mi poslali drugari,nema taj sesir niti supljine,jednostavno ima 3 valjkaste minijaturne izbocine,poslao sam fotku Lalajku (bez kruske) posto sam ja smotan i ne znam da je okacim ili je mozete videti na sajtu (mislim da je ta) : donsbulbs.com.Samo ukucajte 12V 36/36W i videcete to cudo.....Hvala za informaciju u vezi prodavnice,raspitacu se i tamo....Cujemo se,lagana vam noc.....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja