ivkefjr 13 Napisano Decembar 30, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Moram sa svima da podelim prijatno iskustvo koje sam imao sa Rodicem: Po svoj prilici sam terao motor malo brze nego sto treba po nekim dzombama (makar ja pretpostavljam) i pukne mi dno kofera. Uglavnom, posaljem ja jednu jadikovku u Rodic, u startu se ofirajuci da ne ocekujem zamenu kroz garanciju i da sam spreman da platim sta kosta. Tekst mog mail-a dajem u celosti, kao i njihov odgovor, pa zakljucite sami. Naravno, pisem ovo zato sto su mi popravili kofer bez ikakve naknade. ---------------------------------- Postovani, na koferu (5JW-W0754-81-01) koji sam kupio kod vas pocetkom ove godine, puklo je dno okolo onog mehanizma kojim se pricvrscuje za nosac. Mislim da je do pucanja doslo usled vibracija izazvanih voznjom po nasim cuvenim putevima, medjutim to sada nije bitno. Pretpostavljam da nema nacina da zamenim kofer u okviru neke garancije, pa vas molim da proverite da li je moguce naruciti samo donju polovinu kofera, posto mi je poklopac (u boji motora) sasvim ispravan. Vidim da je razlika u ceni izmedju mat crnog kofera (nefarban, prakticno) i kofera u boji motora poprilicna, pa se nadam da bih kupovinom samo donje polovine ustedeo dodatno. Ukoliko to nije moguce (a molim vas da ucinite sve sto je u vasoj moci da mi to omogucite), postoji li mozda mogucnost da je nekom drugom vasem klijentu (ili klijentu delta-team-a) potrebna gornja polovina kofera pa da svako dobije ono sto mu treba? Unapred zahvalan, Ivan Babic. ---------------------------------------------- Poštovani, zamolio bih vas da nam dostavite vaš polomljen kofer da bi ustanovili oštećenje, slikali i slike poslali u Yamahu. Kad dobijemo odgovor, obavestićemo vas o mogućoj zameni ili popravci u garantnom roku. Srdačan pozdrav YAMAHA-RODIC D.O.O. 21000 Novi Sad Partizanska 1 Tel/fax: +381216333000 Mail: servis@yamaha-rodic.com ------------------------------------------------------ Ostaje samo da primetim da se poprilicno ceka na nov deo (za neke druge stvari jos cekam), ali uz ovakav epilog ne marim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Decembar 31, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo od njih Obavesti nas o daljem razvoju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 31, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cekam ishod !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ja nazalost odmah iza nove godine putujem nazad za Austriju, pa ce i mene koliko i vas kopkati ishod Obecali mi Vlada, Arakis i drugari da ce neko od njih svratiti da pokupi deo kad stigne, posto je motor kod njih preko zime (eto jos jednog lepog iskustva da podelim) http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44680.0 Inace, ovo cekam: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44551.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...