nikola rr 0 Napisano Decembar 29, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh prodajem motor iz neplaniranih razloga a to je renoviranje gajbe... Ima se i godina pa se planira svadba, da imam spremnu gajbu... Verovatno cu ovo leto biti bajker bez motora na moje nezadovoljstvo ali... Toliko o meni, a sada o ljubimcu... kawasaki er6n, 650, 2006g, alarm, presao 8500km, bg table, registrovan do aprila, stavljene nove prednje plocice zadnje odlicne, ulje zamenjeno pre 3000km, gume su mu na pola mogu celu sezonu da izguraju... motor je bez ikakvih ulaganja... cena 3.700e Nikola 064/1580-294 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Decembar 29, 2009 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Razumem tvoje razloge, i ja sam ih imao...da te slucajno ne zanima zamena za Beverly 250ie 2006 (smile far) sa predjenih 6500km.Pogledaj moj oglas na prethodnoj strani ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Decembar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze ali treba mi kes iz vec navedenih razloga... pozdrav jos jednom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Decembar 30, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda bas prelepo jel si ti prvi vlasnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Decembar 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisam moj drugar pa ja.... motor je u stvarno odlicnom stanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Batice pa kad se zenis,ja nemam pojma,krijes nesto Ko uzme motor nece se pokajati,garantujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Januar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bices blagovremeno obavesten o datumu...... hehehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola rr 0 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde dajte mi bar malo nade, zvalo me njih 5 nista ozbiljno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Drag Star 0 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Bg Motocikl: Vstrom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan jaka cena , a zima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako si uspeo potrositi prednje plochice, kada imas dva diska a samo 8500 predjenih km. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Januar 26, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako si uspeo potrositi prednje plochice, kada imas dva diska a samo 8500 predjenih km. ??? Koliko dugo, u futogu, traje sapun? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dizo na prednji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno kako si uspeo potrositi prednje plochice, kada imas dva diska a samo 8500 predjenih km. ??? Koliko dugo, u futogu, traje sapun? verovatno duze nego na kawi plocice... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jos jedan dokaz da zena i motociklizam ne idu zajedno........ Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 27, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jos jedan dokaz da zena i motociklizam ne idu zajedno........ Srecno sa prodajom menjaj zenu za migrenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan A gde nadje onaj zimski suncokret? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan iz nekog razloga i meni su potrosene prednje plocice na predjenih 12 000km... al kad sam ga uzeo...provalio sam da zadnja skoro ni ne hvata,tako da je lik vrv smo prednjom i kocio s' obzirom da je i prednja guma dosta istrosenija od zadnje a fabricke su u svakom slucaju...ovako pristojan motorcic ne bih menjao za zenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa prednja uvek koci vise nego zadnja i plocice se mnogo vise trose pola ljudi zadnju ni ne pipa ali zadnja guma se uvek trosi duplo vise nego prednja to nema veze sa kocnicama nego sa pogonom a pogotovo ako drljas po gasu ostro, zadnja guma ode samo tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...