Mina 545 Napisano Februar 13, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poshto najavljuju lepshe vreme vetj od sutra, reshili smo da se u subotu malo provozamo.Tura je Avala-Ibarska - kafana 4 vetra [ukupno tje biti oko 80-120km]Okupljanje je u 10:30 kod kafitja Solo na NBG, Jurija Gagarina , na kraju ENJUB trznog centra.Za sada prijavljeni za voznju su : Lazar [Evil Zo], Nesha XX i ja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam da subota dodje :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Februar 13, 2007 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Idemo ! :skuter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1788 Napisano Februar 13, 2007 Vlasnik sajta, 5351 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo velike su sanse da cu i ja doci Da ne kazem dolazim sigurno, pa nesto iskrsne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Februar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim......nema shta!vidimo se,narode!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da pitam...prosecna brzina je? Da vidim da li mogu da vam se pridruzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da pitam...prosecna brzina je? Da vidim da li mogu da vam se pridruzim. Takva je ruta da nece biti jurcanja (mozda na one dvije-tri krivine ispod Avale :oops:). Prosjecna brzina nam je onolika da najsporijem u grupi odgovara :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Prosjecna brzina nam je onolika da najsporijem u grupi odgovara :wink: Znaci opet svi mora prema tebi da se prilagodjavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prosjecna brzina nam je onolika da najsporijem u grupi odgovara :wink: Znaci opet svi mora prema tebi da se prilagodjavaju Kad neces ti da ides :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nista, onda idem sa vama, pa ako mi bude malo frka sto se tice brzine (jbg, od skoro sam seo na nesto jace), ja cu vas napustiti, pa do sledeceg puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Enjub...u kojem bloku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 13, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Tura je Avala-Ibarska - kafana 4 vetra Bando jedna,nisam ni sumnjao da je ,ipak,kafana cilj ove vožnje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Enjub...u kojem bloku? Ja mislim da je 45. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 14, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tura je Avala-Ibarska - kafana 4 vetra ' date='ipak,kafana cilj ove vožnje! [/quote'] Mislish .. cilj swake woznje .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 14, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Enjub...u kojem bloku? Mislim da je to 65-i blok, uglavnom, u pitanju je sami kraj Jurija Gagarina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 14, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Znaci opet svi mora prema tebi da se prilagodjavaju Mislish .. cilj swake woznje .. Alo ljudi sta je sa vama, jel idete ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 14, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prijavljujem. Taman da se upoznamo. Gledam upravo prognozu vremena. Petak kisa. Nadam se da nece Subota biti takva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1788 Napisano Februar 14, 2007 Vlasnik sajta, 5351 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super, drugari. Vidimo se za par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Februar 14, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja, prvi put posle servisa! Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majurac 0 Napisano Februar 14, 2007 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan steta sto ne idete ka sapcu voleo bih da se konacno upoznam sa ok likovima sa ovog sajta.......kada krenete n amoju stranu obavezno vam se pridruzujem...lepo se provedite u voznji a i u kafani logicno.......samo koka kolice.......pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 14, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Enjub...u kojem bloku? Mislim da je to 65-i blok' date=' uglavnom, u pitanju je sami kraj Jurija Gagarina...[/quote'] Laaaazzo #-o Mi Novobeograðani smo slabi na blokovsko neznanje :wink: Blok 45, kafiæ se nalazi na poèetku TC Enjub (kad se dolazi iz grada), otprilike na polovini bloka.. Trudiæu se da i ja doðem.. Al æe da se njupa.. :food: :food: I vozi.. :biker: :biker: :biker: :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 14, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja' date=' prvi put posle servisa! Vidimo se![/quote'] E ta ti valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Februar 14, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan samo mali predlog od prijatelja =znate li da je ovaj vikend kobasicijada u turiji nedaleko od novog sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 14, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tura je Avala-Ibarska - kafana 4 vetra Bando jedna' date='nisam ni sumnjao da je ,ipak,kafana cilj ove vožnje! [/quote'] Pa mora malo ja idem zbog pomfrita :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...