donmarkoni 23 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan prodajem felne za hayabusu,prednju i zadnju 0638326445 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze koja slika i koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Decembar 26, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal' da kupim prvo felne pa onda ostalo ;D ;D ;D sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze koja slika i koja je cena? A koji ce ti kad neces kupovati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan evo slika a cena je 350e za komplet.felne su neostecene,nisu krive i slicno,skinute su ispravne sa motora.zao mi da ih farbam posto imaju rubove u aluminijumu a imam druge koje farbam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan A odkud ti znas zasto pitam i da li meni trebaju???? Donmarkoni hvala za slike,jel mozez da mi posaljes na pp broj mob.Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...