nesko77 0 Napisano Februar 12, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece, (kritika je urodila plodom). Ko zna mozda mi se ovo i svidi. Nisam ljubitelj motora, sto ne znaci da necu to i postati. U svakom slucaju moj omiljeni motor je Vespa Piagio, i to modeli sezdesetih godina. U svakom slucaju na vasem sajtu sam nasao svog starog frenda koga nisam mogao da kontaktiram osim regsitracijom. Ako je to neki greh, sta da se radi, pa neka mi moderator ne zameri zbog toga, kao sto je u mojoj prvoj poruci. U svakom slucaju pozdrav svim bajkerima, iako se ja jos ne osecam kao takav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju pozdrav svim bajkerima' date=' iako se ja jos ne osecam kao takav.[/quote'] Biæeš,biæeš...važno je da ti ovo voliš,pozdrav i tebi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada nisam bio ni ja, ni moja zena, cak ni moja majka... Baba se jos drzi!!! Dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Februar 12, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,i moj prijatelj sladjo se kleo da je zakon cetiri tocka,a sad postade motorista,i to coperas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crno-o 0 Napisano Februar 12, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YZF 750R; Kawasaki Zephyr 550; Yamaha XT660X; Honda CRF1100L Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je to da vozovi razdvajaju a motori spajaju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Februar 13, 2007 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Ma zavoleces i ti dva tocka, samo da osetis jacu masinu, vespa je bicikl... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Februar 13, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Polako samo... Dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Februar 13, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada nisam bio ni ja' date=' ni moja zena, cak ni moja majka... Baba se jos drzi!!!Dobrodosao!!![/quote'] Odavno se nisam lepse nasmejao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Februar 13, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao polako bices jedan od nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Februar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 13, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da si dosa... a sto se motocikla tice........... eh,................. vidjeces, osjetices, ... a onda lijeka nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Februar 13, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Udavi ova magla,mamicu joj........ dobrodošao, kh kh kh! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 13, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve je u redu. Dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...