DusanP 3 Napisano Decembar 23, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislis "ture tur" 400km ...... osvezicemo temu kad zagazimo u 2010 i kad bude vise sunca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno...barem znamo kako se zove tema...ja sad odo da se provozam po ovoj bljuzgavici ( ako mi upali motocikl ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 23, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da bih i ja.....al ne mere :'( pricaj kako je bilo kad se vratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 24, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Moje stigle u oktobru, cekam mart sledece godine i s' novim gumama u Jevropu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 24, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad?????? Kao hoces da mi malo piz**mo sto su tvoje vec u garazi :o .... SALIM SE Jes bogami lepa guma ....a bice i na mom Stromu, Boze zdravlja negde u Martu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 24, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, nego ja da ti jos malo podgrejem zelju da ih sto pre kupis ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 24, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kakva lepota!!!!!.......ja sad dosao sa druma klizavo a celava zadnja guma nemozes gassa dati.......veoma oprezno ali nije uopste zima..... Icicemo i mi po nase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Decembar 24, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja letos uzeo Anakee 2 (240 evra na kucnu adresu),novi model za putnicke enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 25, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja letos uzeo Anakee 2 (240 evra na kucnu adresu),novi model za putnicke enduro Aj daj neki kontakt....cisto da imamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 25, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, nego ja da ti jos malo podgrejem zelju da ih sto pre kupis ;D ;D Zelja nikad malo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Decembar 25, 2009 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva lepota!!!!!.......ja sad dosao sa druma klizavo a celava zadnja guma nemozes gassa dati.......veoma oprezno ali nije uopste zima..... Icicemo i mi po nase... Boze zdravlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja letos uzeo Anakee 2 (240 evra na kucnu adresu),novi model za putnicke enduro A koja je razlika izmedju Anakee i Anakee 2?? Koliko mogu da vidim sara je ista. A Anakee 2 se pravi u samo dve dimenzije (bar tako pise na Michelinovom sajtu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan A koja je razlika izmedju Anakee i Anakee 2?? Koliko mogu da vidim sara je ista. A Anakee 2 se pravi u samo dve dimenzije (bar tako pise na Michelinovom sajtu) razlika je u smesi, anakee 2 su dvokomponentne, tvrđe po sredini, i trebalo bi da više km pređu od anakee, što im je bila mana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bojane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan http://b2c.span.si/?p=b〈=sl&s=g&v=motorske&d1v=&d2v=&d3v=&d1o=&d2o=&d3o=&d1m=110&d2m=&d3m=19&z=&sz=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni doneo Bera sto radi POLO i LOUIS,sa foruma,radi i originalne delove za motore,nabavku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 25, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Meni doneo Bera sto radi POLO i LOUIS,sa foruma,radi i originalne delove za motore,nabavku I koja cena koje gume i koje godiste su gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Decembar 25, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni doneo Bera sto radi POLO i LOUIS,sa foruma,radi i originalne delove za motore,nabavku I koja cena koje gume i koje godiste su gume? Rece 240 e,novi je model guma (II)tako da nemogu biti stare,mrzi me da gledam koja nedelja proizvodnje ali su ovogodisnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih nabaviti komplet za 230e.2009 proizvodnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motogume.hr/pregled_proizvoda.asp?idProizvoda=284 Ovo je stvarno jako povoljno... = 657 kuna ili oko 85 Eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motogume.hr/pregled_proizvoda.asp?idProizvoda=284 Ovo je stvarno jako povoljno... = 657 kuna ili oko 85 Eura Zato sto je anakee 1 i 120sirina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 28, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta ti je cudno to je normalna cena. Samo da ti kazem da fabrika preporucuje na TA 130/80 koja je skuplja. Naravno nista nece da ti fali ni sa 120/80 ali... Ja sam do sad imao 120 i sad sam uzeo 130 pa bas da vidim razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 28, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih nabaviti komplet za 230e.2009 proizvodnja. O kojim dimenzijama pricas? 110/80 R 19 59V 150/70 R 17 69V Na kucnu adresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan za moj motor ide 150 zadnja i 110 prednja,zato su i skuplje.Anakee II se radi samo u ovim dimenzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 28, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad tek vidim sta napisah ... Mislio sam na zadnju 150/70 R 17 69V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...