milan_ns 2 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zanima me koliko sati (kolimetara) ovaj motor moze da se vozi nekom "normalnom" voznjom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde na ravnom putu ili po sumama njivama . motor nije za grad servisi su na 20 30 radnih sati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa uglavnom po putu...a sm model,jel i za njega to vazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Je l postoji sm model (fabricki)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa ja msm da postoji bar sam ga vidjao u oglasima i niko nije rekao da ga je preradjivao od cross-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji fabricki sm 125----! Uglavnom za INFO, na asfaltu predje jos manje nego u sumi, tu svako moze da ga vozi PUN GAS!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ja cu biti malo glup pa pitati, sta se podrazumijeva pod tih 20-30 radnih sati. Znaci mjesec dana se vozes po sat vremena i gotovo ili kako??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Decembar 20, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Podrazumeva se aktivna voznja-cross voznja (tome i sluzi). Kada prodje tih 20-30 sati radi se servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti to za "normalnu" voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ja cu biti malo glup pa pitati, sta se podrazumijeva pod tih 20-30 radnih sati. Znaci mjesec dana se vozes po sat vremena i gotovo ili kako??? Pa to ti je ko na traktoru. Neki ktm imaju brojac radnih sati umesto predj. km. Bas kao traktor Ako nema brojac radnih sati, onda lupas recke, odnosno brojis potrosene rezervoare goriva. Na full crosu jedan rezervoar je otprilike za sat vremena off road voznje ( zesce ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti to za "normalnu" voznju? To i nije motor za normalnu voznju Tako nasvirane cvaje ne trpe da mu ti drzis konstantan gas ( bilo mali ili full gas ) duze od minut. To ga zakolje i pre isteka br.radnih sati Neznam zasto, ali svaki je zvizno na asvaltu ili u prirodi sa takvom voznjom mislim da su napravljeni samo za cross stazu, gde se non stop salta i menja broj ob. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a sto se huskvarne 125,jel i kod nje ista stvar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Decembar 20, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan da cvaje koje su kros verzija samo su za van asfalta nisu za grad imas enduro grupu pa pogledaj sta se tu nudi ali odustani od ktm kod njih su enduro motori ustvari cros sa svetlom i migavcima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Decembar 21, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan da cvaje koje su kros verzija samo su za van asfalta nisu za grad imas enduro grupu pa pogledaj sta se tu nudi ali odustani od ktm kod njih su enduro motori ustvari cros sa svetlom i migavcima . I kod Husqvarne je ista situacija. Sve sto ima preko 25 ks iz 125ccm ti je neupotrebljivo za grad, asvalt, kraca putovanja ( to nece dugo trajati u takvom rezimu voznje - mozda ne izdrzi ni mesec dana takve eksploatacije ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan EXC 525 se na 30 sati menja ulje i filteri! Na svakih 60 sati stelovanje ventila..... Trebala bi na 250 da se uradi generalna, ali ima primeraka koji su doziveli i 500 bez nje.... ;D EXC 125 u reakreativnoj voznji moze oko 100-150 sati rada pa zamena klipa i pregled.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 79 Napisano Decembar 22, 2009 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan EXC 525 se na 30 sati menja ulje i filteri! Na svakih 60 sati stelovanje ventila..... Trebala bi na 250 da se uradi generalna, ali ima primeraka koji su doziveli i 500 bez nje.... ;D EXC 125 u reakreativnoj voznji moze oko 100-150 sati rada pa zamena klipa i pregled.... Moguce, ali ako se pazari u salonu, Nov A, ako sam ja dobro razumeo, covek pita za polovan, od ko zna kog vlasnika... Ako gresim, Izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Kupis polovan, odradis pa odbrojavas sate.... ;D Inace SX (cross) i EXC (enduro) verzija NISU ISTE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan EXC 525 se na 30 sati menja ulje i filteri! Na svakih 60 sati stelovanje ventila..... Trebala bi na 250 da se uradi generalna, ali ima primeraka koji su doziveli i 500 bez nje.... ;D EXC 125 u reakreativnoj voznji moze oko 100-150 sati rada pa zamena klipa i pregled.... Moguce, ali ako se pazari u salonu, Nov A, ako sam ja dobro razumeo, covek pita za polovan, od ko zna kog vlasnika... Ako gresim, Izvinjavam se ne gresis naravno kupio bih polovan motor,ne nov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupis polova, odradis pa odbrojavas sate.... ;D Inace SX (cross) i EXC (enduro) verzija NISU ISTE!!!! [/quotea u cemu je razlika? a i ja bih svakako kad bih uzeo motor odmah uradio veliki servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 23, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Kupis polova, odradis pa odbrojavas sate.... ;D Inace SX (cross) i EXC (enduro) verzija NISU ISTE!!!! [/quotea u cemu je razlika? a i ja bih svakako kad bih uzeo motor odmah uradio veliki servis Sx ima obicno 4 brzine ,EXC 5 ili 6 , Sx obicno imaju vecu snagu i isporucuje se na vecim obrtajima, ogibljenje na Sx je tvrde i prilagodeno je skokovima. EXC ima malo duze servisne intervale ,manje trosi,ima signalizaciju i moze se registrovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurdje4 0 Napisano Septembar 2, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha Aerox Prijavi odgovor kao problematičan jel se vodi na a1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...