Jump to content

Moto Zajednica

SAVJET ZA AUSPUH

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Pozz drugari , interesuje me ima li ko na svom motoru auspuh prozivodjaca RACE ADA .. izvjesnog Roberta...

ili pak je neko cuo/vidio kako izgledaju ti auspusi kako se cuju i naravno kakvog su kvaliteta.. konkretmo me interesuje za moju masinu ili ti motor -2 cilindra

dakle kakav zvuk daje, jer ne mogu nac ni jedan klip , osim sa 4 cilindra...pa ako ima neko neki link moze i to

nego da ne davim dalje

pomagajte ;)

hvala unaprijed

pozz iz CG !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Na 2 cilindra je prava greota voziti fabrički auspuh. Isključivo 2 u ništa.  ;D  Evo ti kako se čuo Robertov auspuh na mojoj CB500. Loš je snimak, na vrh gasa.

Inače, što se tiče Roberta i njegovog rada, siguran sam da neces imati ni jednu zamerku.I mnogo ćeš više voleti svoj motor kad ugradiš taj "urlač"  ;D

• U prolazu, 2 postova

Na 2 cilindra je prava greota voziti fabrički auspuh. Isključivo 2 u ništa.  ;D  Evo ti kako se čuo Robertov auspuh na mojoj CB500. Loš je snimak, na vrh gasa.

Inače, što se tiče Roberta i njegovog rada, siguran sam da neces imati ni jednu zamerku.I mnogo ćeš više voleti svoj motor kad ugradiš taj "urlač"  ;D

ovo je savrsenstvo !!  :o  ma odlucio sam, definitivno ga uzimam, vec sam stupio u kontakt sa Robertom, i  dosta su mi pomogli/ubijedili vasi postovi na temu njegovih auspuha kao i vasa iskustva s istim

hvala vam dobri ljudi na svemi, i nadam se da cemo se sresti na putevima , ako ne namjerno bar slucajno !!! pozzz

ps: svratite na nas CG forum www.nolimitbikers.com

• Drug član, 2602 postova

ako te zanima, pogledaj ovo sto se tice modela koji bi robert mozda mogao da uradi

http://www.hpcorse.com/IT/prodotti/1/sps-evo1'>http://www.hpcorse.com/IT/prodotti/1/sps-evo1

http://www.hpcorse.com/IT

jedan od najlepsih za er6n koji sam ja video

picture1120109.png

SPS Evo1

jos kad bi ga okrenuli da roka u stranu ...

15606523.gif

a tek na z750 sto zvuci zlokobno

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja