MZ 80 Napisano Januar 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Kolicina ispod 20 sigurno nece biti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda trebalo izracunati povrsinu elipse Inace,zvao me jutros covek,cena je 87 dinara po komadu. Rekao sam mu da cu ga zvati za koji dan. Sta mislite o ceni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxaxaxaa... skupo... ja prihvatam... 2kom ... za mene... ako moze sa plavim i sa zutim okvirom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je cena ok. Kako cemo za narucivanje i slanje,ja sam sa parama u svadj :Di,tako da ne bi imao za sve prisivke,ali mogao bi svima pojedinacno da posaljem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moze ja placam po uzecu... a moze i na racun... imas pp oko stakla od jawe.... i sta rece koja je slika aktuelna ova sa plavim ili zutim obodom....?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sa zutim. Mislim da ispod 5 komada ne rade,tako da plava moze samo ako vide ljudi hoc... Sad cu da pronadjem i izmerim staklo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 22, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Po meni cena je prihvatljiva . imam i jedan predlog : Da sakupimo nesto novca izmedju sebe, pa da isfinansiramo 20 - 30 nasivaka koje cemo podeliti gostima koji sa strane - iz drugih drzava dodju na nas skup. Sta mislite o tome ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za,a i za to da pokusam da smanjimo tu cenu,ako bi pravili 50-ak kom. recimo Lale jel imas ti racun,pa da ako se ostali slazu,uplate pare na racun,platimo prisivke,a onda mogu ja svima poslati,ili ko hoce na skupu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo 3 kom, i sponzorisao za goste. Kako da uplatim? p.s: Vidite li negde sličnost? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pare treba sakupiti ranije i za prišivke i za Skup pa bi Floyde mogao da otvoriš račun gde god ti je zgodno. Račun moraš da imaš ne zbog naših akcija nego zbog sebe, možda bi ti neko nekada uplatio pare pa da si spreman. ;D Isporuka može da bude na Skupu da ne bi komplikovali bespotrebno. ako moze sa plavim i sa zutim okvirom... Neće to moći. Jedno rešenje, unificirano i opšteprihvaćeno i kraj. Usput, koje je važeće rešenje neznam ali neću da mi neko ljuti predsednika komisije. Sada je pravo vreme da krenem da se šlihtam a u ovoj temi je pokazao kratak fitilj pa se tu i zalažem za mir, ravnopravnost, toleranciju, međusobnu saradnju, sve povelje UN-a... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Planiram vec odavno da otvorim racun,vec mi je trebao par puta,nego nikako da se nakanem da odem,resicu to ovih dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ajde pa nam javi da uplatimo sline novce.... ... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da napravimo spisak za narucivanje. Mogli bi svi da uzmemo za jednu vise,da poklonimo gostima,ako se slazete. 1. Floyd* - 2 kom. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da napravimo spisak za narucivanje. Mogli bi svi da uzmemo za jednu vise,da poklonimo gostima,ako se slazete. 1. Floyd* - 2 kom. 2. Sumi - 2 kom. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan 1. Floyd* - 2 kom. 2. Sumi - 2 kom. 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4. 5. 6. 7. 8. 9. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka kod mene 1. Floyd* - 1+ 1 za gosta (verovatno cu uzeti jos,za sad ovo,zbog min stanja) 2. Sumi - 2 kom. 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4. 5. 6. 7. 8. 9. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 1. Floyd* - 1+ 1 za gosta (verovatno cu uzeti jos,za sad ovo,zbog min stanja) 2. Sumi - 1+1 kom (za jaknu i za gosta) 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4. 5. 6. 7. 8. 9. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 22, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Floyd* - 1+ 1 za gosta (verovatno cu uzeti jos,za sad ovo,zbog min stanja) 2. Sumi - 1+1 kom (za jaknu i za gosta) 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4.MZ - 4 kom. 5. 6. 7. 8. 9 Sto pre objaviti kome i kako slati kinte za prisivke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Floyd* - 1+ 1 za gosta (verovatno cu uzeti jos,za sad ovo,zbog min stanja) 2. Sumi - 1+1 kom (za jaknu i za gosta) 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4. MZ - 4 kom. 5. Vuja - 5 kom. pa šta mi dopadne u raspodeli 6. 7. 8. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Floyd* - 1+ 1 za gosta (verovatno cu uzeti jos,za sad ovo,zbog min stanja) 2. Sumi - 1+1 kom (za jaknu i za gosta) 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4. MZ - 4 kom. 5. Vuja - 5 kom. pa šta mi dopadne u raspodeli 6. Kingbg - 4 komada 7. 8. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Januar 22, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mala prepravka.... 1. Floyd* - 1+ 1 za gosta (verovatno cu uzeti jos,za sad ovo,zbog min stanja) 2. Sumi - 3 kom (necu da vam kazem ;D ;D) 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4. MZ - 4 kom. 5. Vuja - 5 kom. pa šta mi dopadne u raspodeli 6. Kingbg - 4 komada 7. 8. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Floyd* - 1+ 1 za gosta (verovatno cu uzeti jos,za sad ovo,zbog min stanja) 2. Sumi - 3 kom (necu da vam kazem Zelenko Zelenko) 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4. MZ - 4 kom. 5. Vuja - 5 kom. pa šta mi dopadne u raspodeli 6. Kingbg - 4 komada 7. miloshenda - 2 komada 8. 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 22, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 1. Floyd* - 1+ 1 za gosta (verovatno cu uzeti jos,za sad ovo,zbog min stanja) 2. Sumi - 3 kom (necu da vam kazem Zelenko Zelenko) 3. Vujo032 - 4 kom. (za prsluk,za jaknu, za ortaka koji je kupio mz-a od mene, a i za gosta) 4. MZ - 4 kom. 5. Vuja - 5 kom. pa šta mi dopadne u raspodeli 6. Kingbg - 4 komada 7. miloshenda - 2 komada 8. Drumskalisica - 5 komada 9. 10. Naravno da imam racun, nekolko komada ( tekuci, ziro, devizni ;D ;D ) . Nego, ja nisam mislio da svako kupuje jos po jedan nasivak za goste, vec da se dogovorimo kolko cemo nasivaka za goste, saberemo kolko je to novca i podelimo na ravne casti ( a mozda i dobijemo neki popust na kolicinu ) . :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ja nisam mislio da svako kupuje jos po jedan nasivak za goste, vec da se dogovorimo kolko cemo nasivaka za goste, saberemo kolko je to novca i podelimo na ravne casti ( a mozda i dobijemo neki popust na kolicinu ) . :) Meni ovo sasvim razumno zvuči. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Neke stvari samo da rascistimo: Dizajn smo odabrali-boje smo odabrali-tekstualni sadrzaj smo odabrali i to je to...! Zastitni znak je odabran od strane clkanova MZ Sveta i konacno resenje je javno objavljeno na ovom sajtu tako da se smatra zvanicnim znakom MZ Sveta... Da ne zvucim previse otrcano ali moram da napomenem sledece: Svako neovlasceno stampanje, redizajniranje ili drugacija zloupotreba znaka smatrace se povredom autorskih prava mene kao dizajnera i BJB MZ Sveta kao vlasnika pomenutog znaka...Takodje javno izjavljujem da sam zastitni znak MZ Sveta predao u vlasnistvo Asocijaciji motociklista Srbije (AMS)... Izvinjavam se na ovim formalnostima, ali za ovih 14 godina bavljenja ovim poslovima sam nekoliko puta doziveo zloupotrebu svojih autorskih dela !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...