Jump to content

Moto Zajednica

HONDA CBX+ YAMHA XS 400 SECA + SRAD DELOVI

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: cbf600abs

KAKO SAM UPRAVO KUPIO  MOTOR,  I NE ZELIM UOPSTE DA SE VISE BAKCEM SA OVIM MOTORIMA DAJEM IH NA PRODAJU.

HONDA CBX 550 83G NA MOJE IME  REGISTROVAN DO JUNA MESECA SA NEISPRAVNIM AGREGATOM 350 EVRA

YAMAHA XS 400 SECA 87 GODISTE, MALO VOZENA PA SLUPANA. POPRAVLJAO SAM JE I  AGREGAT KOMPLETNO  PORVIO. TO JE ONA VERZIJA SA TRKACIKIM MOTOROM OD 40 KIOOVATA. CENA 350 EVRA

SRAD DELOVI IMAM NA DRUGOM  POSTU PRONACICETE

I JEDAN RUCNI RAD JVA 175 JAJE  200 EVRA.

post-1190-1287905963926_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 39 postova

slike cbx -a ne mogu da nadjem, stim sto je  sad agregat rastavljen, trebalo bi da se ulozi oko 300 evra da bi bio  popuno ispravan. vise na  pp

• U prolazu, 39 postova

ta plava je slika od yamahe

nemam sveze slike  jer sam morao da jke rasklopim jos jednom, sad je  onako na pola sklopljena

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Nema veze, slikaj je takva kakva je, takvu je i prodajes. Ona mala slika je kako izgleda fabricki .

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125.

Armine rekao si da je narucena radilica ,i,ostale stvari za cbx,jesi narucio ili nisi i ako nije tajna koji motor si uzeo ???

• Drug član, 956 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

A za sta da se javlja? Za par reci bez ikakvih slika?  ::) Bez uvrede, ali oglas ti je u najmanju ruku neozbiljan...

• U prolazu, 39 postova

A za sta da se javlja? Za par reci bez ikakvih slika?  ::) Bez uvrede, ali oglas ti je u najmanju ruku neozbiljan...

sta da ti kazem druze, u ovo m trenutku nisam u mogucnosti ni da ih slikam.  a i sta da slikam polurasturene motore, ili ramove i delove na gomili.  najjednostavnije je da me ljudi pozovu daim detaljno kaem stanje pa ako su zainteresovani da dodju i pogledaju. cene su takve kave su, mislim da nisu skupe jer recim  za hondu da bi  bila u top stanju po0trebno je  300 evra i spretna ruka.  znaci vse zezanja i sklapanja nego voznje  ove godine, al zato ce  za 600 evra imati motor  koj  c3e biti  skroz isparavan, ito proverreno ispravan vbez da ga iko muti da je stavljano ovo ili ono. ko nije pri parama a  zna da cacka moze za male pare doci do  sloidnog motora i to jos da postepeno placa.

za svaku masinu nudim pomoc od nbavke  potrebnih stvari do  pomoci oko sklapanja, naravno necu licno da ih sklapam, jer da sm to hteo  ne bih ih ovako prodavao.

pa motor sa papirima od  250 kila za 300 evra, to mislim da nije skupo, a ti  misli  prijatelju sta god hoces, u ostalom poceli ljudi da se javljaju tako da sam i tebi zahvalan jer si oglas vratio na prvu stranu

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Slika vredi vise od hiljadu reci .  Pa sta i ako su delovi na gomili? Mene interesuje ta Yamaha, voleo bih da vidim u kakvom je stanju, sta je polupano, kolko ima posla, da li ja to mogu da sredim u okviru mojih mogucnosti. Sta ovako da radim ? Auto trenutno nemam, znaci treba da trazim nekog prijatelja koji ima auto sa prikolicom, kombi ili pik ap, platim gorivo, izgubim dan, i  ja i prijatelj, dodjemo kod tebe, a tek onda mozda utvrdim da motor nije za mene.

• U prolazu, 39 postova

pa nazovi me, +644913619 do  najsitijeg detalja cu ti opisati stanje  motora ako  i tad zelis onda dodjes i vidis da je to tacno tako kaosam opisao, jer nemam nameru ikoga da lazem. a ako ti se ne dopada ili smatras da nije za tebse onda ne moras da dodjes.

problem sa slikanjem mi je jer se motor ne nalazi kod mene vec kod drugara 20 km dalje od mene, a ja nemam  ovih dana nikakv prevoz da do tamo stignem. svakako cu u toku nedelje ici do njega pa cu onda islikati i postaviti i slike

• Svrati ponekad, 275 postova

Slika vredi vise od hiljadu reci .  Pa sta i ako su delovi na gomili? Mene interesuje ta Yamaha, voleo bih da vidim u kakvom je stanju, sta je polupano, kolko ima posla, da li ja to mogu da sredim u okviru mojih mogucnosti. Sta ovako da radim ? Auto trenutno nemam, znaci treba da trazim nekog prijatelja koji ima auto sa prikolicom, kombi ili pik ap, platim gorivo, izgubim dan, i  ja i prijatelj, dodjemo kod tebe, a tek onda mozda utvrdim da motor nije za mene.

ne moras da trazis prikolicu ili pik up, ako budes hteo da ga kupis prebacicu ti ga ja.vidim da nisi daleko. samo plati naftu!

• U prolazu, 39 postova

OVAKO JE IZGLEDALA HONDA  PRE NEGO STO SE DESIO KVAR. SAD JE SKINUTA MASINA I SVE STO JE CRVENO NANJOJ. IMA LI SMISAL DA SLIKAM PRAAN RAM, AKO TREBA SKIACU I TO.

NA HONDI JE  OTISLA RADILICA KLIPNJACA I JEDAN KLIP.

KARI KESAM PROMENIO OKO 1000 KM PRE HAVARIJE. TAKODJE SU NOVI LANAC I LANCANICI, STIM STO JE SAD LANAC MALO ZARDJAO.NASAO SAM SVE DELOVE  KOJI SU POTERBNI DA  BI SE SKLOPIO

RADILICA SA KLIPNJACAMA I  LETECIM LEZJEVIMA - 50 EVRA BIKE TELE NA NETU

KLIP KOD  BOLDORA 50- EVRA

KLIZAC LANCA- 30 EVRABIKE TELE NA NETU

LANAC BREGASTE 35-EVRA ASJ DELOVI

LEZAJEVI VRATA 40 EVRA SA POSTARINOM

STABILINI LEZJEVI SU ISPRAVNI TAKO DA SE NE TREBAJU MENJATI

IMAM REPAIR MANUAL, AKO TTREBA

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja