Mrshavko 5 Napisano Februar 8, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan cime da ocistim lanac a da nije sprej za ciscenje?Nije problem ni sprej ali lanac je jako prljav pa sumjam da moze sprej da ga ocisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 8, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovo http://www.motori.hr/Sprejevi_za_lanac_1672.html http://www.motori.hr/Kako_Ispravno_Podmazivati_Lanac_1304.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=4035 Pogledaj ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Februar 9, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima mnogo vise, mozda da nastavimo tamo? http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2030&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 9, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan sta fali ako se dobro opere naftom i cetkicom za zube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta fali ako se dobro opere naftom i cetkicom za zube nista, al' dismr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nista, al' dismr Ajd' sto dismr dok cistis, nego ne mozes ruke da operes ceo dan. Ja cistim WD-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 9, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan nego ne mozes ruke da operes ceo dan. Ja cistim WD-om. A rukavice od latexa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Februar 9, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem zbog smrada ruku nego cetkice,mora da kupuje novu za zube! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Februar 9, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne moras, samo malo vise paste za zube... BTW, za vreme ciscenja lanca cetkicom zaista prska na sve strane, ja sam jedva ocistio garazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A rukavice od latexa? Ne podnosim ih. Nisam nikad probao sa EURO DIESEL-om, od je mnogo èistiji, a i lakše se pere od obiènog. Ma ne moras, samo malo vise paste za zube... O tome ti prièam...Ne mogu da navašem paste za zube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 9, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam na euro-dizel,izvadim pola litra iz kamiona i sija se ko p... muda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 10, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mislio sam na euro-dizel' date='izvadim pola litra iz kamiona i sija se ko p... muda[/quote']ma isto je,smrdi u petos samo je malo lanje mas'an,veruj mi radim na pumpi.nisam probao sa WD-40 ali ako sluzi za podmazivanje raznih gluposti a i cisti valjda ne skodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nisam probao sa WD-40 ali ako sluzi za podmazivanje raznih gluposti a i cisti valjda ne skodi. Ne skodi nista, samo je malo skuplja varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...