karbi 224 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za Stampara... kako ti se cini moja priprema? da li se moze od ovoga napraviti nesto? smirglao sam sve dok nisam dosao do bakra.. pocevsi od 240 smirgle, 320,400,600,800,1200,1500 i onda cetke i paste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano April 24, 2015 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan ostale su rupice od korozije. Da poravnjam i njih ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKO9966 20 Napisano Avgust 3, 2017 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Glogovac (Jagodina) Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, imam pitanje kojem mozda i nije ovde mesto al aj sad, teme za poliranje su od pre 10 godina... Skoro sam polirao drzace za naslon i dok sam polirao vec sam naneo stetu...hrom se ogrebao. Nasao sam neku pastu za poliranje hroma i aluminijuma, sve ostalo sam lepo uglancao bez ogrebotina, ali drzaci za naslon i retrovizori su upropasteni Ima li nekog spasa ili ce morati da se odradi novo hromiranje? Gledah nesto po netu i kao ima fora sa smirglanjem i ponovnim poliranjem, mada to sa smirglom me poprilicno plasi, ne bih da pokusavam. Sitne ogrebotine su u pitanju, samo se na suncu vide. p.s. setih se jos necega Hromiranje dekli, da ili ne? Aluminijumske su, ne znam kako bi se hrom drzao na njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...