gagyns 1 Napisano Decembar 7, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Želeo bihda uvezem iz inostranstva Yamahu virago 535 otprilike 96-97 godište i interesuje me da li ću moći da je registrujem tj da li će ona podpadati pod onaj zakon o euro3 standardu??? Nemam nikakva iskustva za tim stvarim pa Vas molim da mi pomognete... viđao sam ljude da dovoze 92-93 godište ali neznam kako se registruje. Svaka pomoć je dobro došla unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Za motore ne postoje starosna ogranichenja. Mozhesh birati i motor star 30-ak godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaD-MaX 0 Napisano Decembar 7, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Surcin Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Motor možes da uvezes koji hoceš nemas nikakvih uslovljavanja , naj lakse ti je kad izaberes motor i kupiš ga da ga oteras kod špeditera i on ti završi sve papire i carini ti motor , za to mu platis nekih pedesetak evra , naravno +carina i porez .Od vlasnika uzmes motor saobrcajnu ovlašćenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...