Milos_ca 2 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno svaka pohvala za shoishira ti si CAR ovoga ali mi koji nemamo kintu za tebe moramo nekako da se snalazimo sta ces,zivot je nekome majka nekome maceha heheheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan naravno svako ko nema kintu treba to sam da radi . a koliko vidim svako od nas koji su na forumu ko se bavi ovim poslom je voljan da pomogne takvim ljudima. ja to vidim kao logicnu stvar, ako su nam administratori dozvolili da se besplatno reklamiramo na forumu onda je red da damo i nesto za uzvrat bar u vidu teorijske pomoci. kad sam ja pocinjao da se bavim ovim poslom 95 nije bilo lako dostupno toliko informacija kao danas zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan tako je majstore podrzavam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno i mi (govorim u ime svih bajkera) cenimo svaku korisnu informaciju naravno s tim sto ne treba bas sve ni reci,jbg ipak si valjda majstor sta ces ti da radis ako svima sve tajne zanata kazes ja uvek volim da pomognem koliko mogu ako je u pitanju motor ili zastava (yugo) ;D ;D :D :D posto i jedno i drugo obozavam :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za maxa iz Indjije jos se secamo mz-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan hvala takodje i od mene ! eno mz-a u bg-u zvao me decko da se upoznamo da vidi ko je radio taj motor . dakle ziv je i vozi se ;D ;D ;D mislim da je to prvi motor u srbiji na kome je pokusano hromiranje aluminijuma du duse na sitnijim delovima ali nema veze prvi put je prvi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Mart 14, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto je motor u zivotu secam se i kako si ga u novom sadu na pijaci prodavao sa sve albumom punim slika o detaljima izrade odnosno majstorije u svakom slucaju veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan da osvezimo malo temu sa jednim novim poslicem od pcetka do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan umalo da zaboravim ovo nisu hromirane felne nego poliranje za one koji to ne razlikuju. jer ima i takvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIBO 5 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo da prenesem moje iskustvo sa Shoishiro-m: Prezadovoljan sam sa -uslugom -kvalitetom rada -poštovanjem roka -cenom -ukupnom efikasnošću Dugo sam tragao i raspitivao se za hromiranje delova na motorima, niko nije imao definitivan odgovor ili preporuku. Ako vam išta zatreba od hromiranja, samo se javite Shoishiru i smatrajte posao završenim. evo primera držača na sedištu. Pre i posle. Slikano mobilnim, ne vidi se dovoljno dobro kvalitet hroma i sjaja. U svakom slučaju je bolje nego na fabrički radjenim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan OVAKO NESTO ALI NEMOZE HROMIRANO SAMO POLIRANO KAO STO SU OVE OD R1 Lepo izgledaju ove felne na duletovom porseu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan shoishiro radi rucke i poklipac rezervoara za apriliju.savrseno! slike uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog konkretnog primera hromiranja aluminijuma kod nas tojest restauracije felni na kojima je hrom bio potpuno unisten![/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Katastrova!!! fabricki hrom, od ne bas tako matorog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon restauracije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Max Customs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Septembar 20, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Max Customs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Octobar 1, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan makso ti si genije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde! nemoj me toliko hvaliti uobrazicu se ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Octobar 7, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast Brate, pozdravlja te Kimi R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan malo ovezenje teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 001 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...