Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ciklon resava stvar prasine ;D Bently maska hladnjaka bakarisano polirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nikl hrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan audi Q8 pugeot hladnjak iz 1923 pre i posle uradjen samo u niklu radi autenticnosti originala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pontiac fire bird. hromirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Rolce Royse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan V-rod custom ima i hromiranih i poliranih delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan motor je sklapan kod micka u sapcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan prva ljubav zaborava nema! sa ovim MZ-om sam dobio posao u harley davidsonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan i zimi i leti nemozes mu odoleti ;D ;D ;D pre i posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan bocna dekla yamaha xt hromirana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Daj bar neke cene.Konkretno, za fuzastere i držače i kočione kandže. Koliko je ovo postojano, ne može da se oguli, oljušti...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da moze ako ostetis samo od sebe ne. imali smo sa time ranije problema. medjutim bio je hemijske prirode tako da se za njega pobrinuo sam Bosnjacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pa neznam bas dali smem toliko o cenama preko foruma ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ovako ako mi administrator dozvoli ja cu okaciti cane. Posto sam nov na forumu nebi da me skinu sa njega zbog toga . ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa neznam bas dali smem toliko o cenama preko foruma ! imas http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&board=17.0 pa udri. naravno, postoje i pp & mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala ! eto ljudi sad mozemo javno i o cenama. napomena! cene su podlozne izvesnim promenama zbog hromiranja koje ne radim ja nego bosnjacki. ako hocete cenu same pripreme u tom slucaju cete dobiti tacnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje za Guzzija,vidim da si vec radio,bukvalno isti elementi ??? I svaka cast na radu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ako su bas ti delovi u pitanju 180 e bi bilo poliranje. viljusku i kuciste kardana nebi pokusavao hromirati zbog rebara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan rucice kocnice i kvacila par 30 nosac pred. fuz. par 20 spojnica fuz. i nosaca fuz. par 5 fuzasteri pred. par 10 nozice kocnica imenjac 20 rupicasti stitnik par 20 nosac zad. fuz. par 40 fuzasteri zadnji par 10 copava noz. 30 kandze prednje par 240 kandza zadnja sa nosacem 130 kocioni cilindar prednji 50 kocioni cilindar zadnji 20 viljuske prednja teleskop par 200 prednja ap saj daun (malo po vuku) caure 200 nosac tocka 100 zadnja zavisi do modela od 200 do 300 trouglovi par 60 cene su za hromirane delove za polirane - 50% alu ramovi su 200 poliranje. Ne mogu se hromirati preveliki su! poliranje alu felne trokrake primer bandas prednja+zadnja 100 cele glavcina,kraci,bandas prednja+zadnja 300 eura cene mogu da variraju u zavisnosti od velicine dizajna stepena ostecenja kontakt tel 063 80 67 093 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za nase BJbikers i konacno dugo ocekivanog mog BRATA :o Za neverne tome : slike su original dugogodisnji sam bila svedok tom radu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan hajabusa ram felne i zad viljuska polirani, ostalo sve hromirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeroristaMkGromovi 1 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E to se trazi, konacno komso da i ti dodjes vamo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovo ti nije nista hromirano vec polirano masinskim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Komso svaka c ;D ;Dast........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Stevo nemam potrebe da se ubedjujem sa nekim o tome sta sam radio na nekom motoru ako neverujes proveri na osnovu slike nemozes da sudis taj motor se vozi po gradu ja razumem da postoje i neverne tome ali u danasnje vreme je sve tako lako proveriti prema tome ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...